Ininal Kart Alabilir miyim?

AEmirhan

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben 12 yaşındayım. Steam'den ve Origin'den oyun satın alabilmek için ininal kart almayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacak:
  1. Ininal kart için yaş sınırlaması var mi?
  2. Ininal karti nereden alabilirim?
  3. Bu Ininal kartın içine nereden bakiye yükleyebilirim?
Şimdiden tesekkurler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. 12 yaş sınırı var. 12 yaşını doldurduysan gidip alabilirsin.
  2. Migros'ta var.
  3. PTT, Migros ve PTT ATM'lerinden yükleyebilirsiniz. Ben şahsem ATM'den yüklüyorum. Hem işlem ücreti almıyor, hem de 5 TL ve katı yükleyebiliyorsunuz.

PTT Atm lerini nereden bulabilirim?
Edit: Konya da yaşıyorum.

Son düzenleme:
Ya gıdın en ıyısı pttye dıyın kı abla/abı ınınal ver. Adını bıle sormadan verırler(yanı bende ole oldu).

Ben de tam onu soracaktım kart kaç tl?
Net bir bilgisi olan var mi ?

Kart 5TL. İlk yüklemede 5TL, sonraki yüklemelerde 2TL alıyorlar. Ayrıca her ay başı kartın içindeki paradan 1TL azalıyor. En az 25TL yükleme yapabiliyorsunuz.

Yaş sormuyorlar. PTT'den 5 tl kart ücreti ile alabilirsin. Bakiye varsa her ay 1 tl kesiliyor. En az 25 tl yükleyebiliyorsun diye bir şey yok. PTT'den veya PTT Matik'lerden para yükleyebilirsin.

PayByme'nin alışveriş yerleri kısıtlı. İninal'ın daha geniş. Bende ikisi de var ama İninal'ı kullanıyorum. PayByme ile VISA olan yerlerde fiziksel olarak alışveriş yapabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı