İninal Kart Hakkında

Yaş sınırı 12'dir. Facebook sayfasından da bakabilirsiniz, web sitesinden de. para yüklemek; Migros, Ptt ve Ptt matik üzerinden yapılır. Migros'tan kartı alıcaksanız içine bir miktar para yükletmeniz gerekir ve bu miktar en az 30 Türk Lirası'dır. Kartı 5 Tlye içine para yüklemeden almak ise, Ptt şubelerinde ve Teknosa'da mevcuttur. Ptt matik üzerinden hiçbir ekstra ücret ödemeden tek seferde en fazla 300 Tl yükleyebilirsiniz. Ayrıca aylık 1 tl kullanım vergisi vardır ve içinde para yoksa bu ücret alınmaz, eğer alınmazsa 2.aya devir yoktur. İçinde dönebilen en fazla para miktarı 2.000 Türk lirasıdır. Yani içine 1900 Türk lirası yüklerseniz, bundan sonra içine maksimum 100 Türk Lirası yükleyip kullanabilirsiniz. İçindeki bakiyeyi İnternet sitesinden görebilirsiniz, Matiklere takıp ta bakabilirsiniz.

Amazon, ebay, ve tüm Türk internet sitelerinde geçerlidir. Sorunsuz alış veriş yapabilirsiniz. Önemli olan üzerindeki numara ve cv kodudur. Adres, isim, numara sallayabilirsiniz.

Ben dün 4.ininal kartımı aldım. :)

Yaş sınırı 12'dir. Facebook sayfasından da bakabilirsiniz, web sitesinden de. para yüklemek; Migros, Ptt ve Ptt matik üzerinden yapılır. Migros'tan kartı alıcaksanız içine bir miktar para yükletmeniz gerekir ve bu miktar en az 30 Türk Lirası'dır. Kartı 5 Tlye içine para yüklemeden almak ise, Ptt şubelerinde ve Teknosa'da mevcuttur. Ptt matik üzerinden hiçbir ekstra ücret ödemeden tek seferde en fazla 300 Tl yükleyebilirsiniz. Ayrıca aylık 1 tl kullanım vergisi vardır ve içinde para yoksa bu ücret alınmaz, eğer alınmazsa 2.aya devir yoktur. İçinde dönebilen en fazla para miktarı 2.000 Türk lirasıdır. Yani içine 1900 Türk lirası yüklerseniz, bundan sonra içine maksimum 100 Türk Lirası yükleyip kullanabilirsiniz. İçindeki bakiyeyi İnternet sitesinden görebilirsiniz, Matiklere takıp ta bakabilirsiniz.

Amazon, ebay, ve tüm Türk internet sitelerinde geçerlidir. Sorunsuz alış veriş yapabilirsiniz. Önemli olan üzerindeki numara ve cv kodudur. Adres, isim, numara sallayabilirsiniz.

Ben dün 4.ininal kartımı aldım. :)

Peki ben Migrosdan nasıl alabilirim ki adamlar 18 yaş sınırı var diyorlar?

Profil resminden Command and Conquer Generals Zero Hour oynadığın anlaşılıyor. Generals online kapanmıştı. Şu an nasıl oynuyorsun. C&C:Online - Kane never dies 'ten oynanabiliyormuş. Ben başaramadım. Bu konuyla ilgili tecnopat bir rehber hazırlasa iyi olurdu doğrusu. :)

Benim bir rehberim var zaten. ;) Strateji bölümüne gir görürsün zaten mobildeyim linki koyamadım.

Öyle bir hakları yok. Verecekler kartı. Vermezlerse tehdit et.

Resmi facebook sayfasından birkaç ekran fotoğrafı aldım 12 yaş sınırı olduğuna dair. Şimdi gidiyorum gelince ne olduğunu yazarım buraya.

@Silinen üye görev tamamlandı. :) Başka bir kasiyere anlattım durumu hemen işlemleri tamamlayıp kartı bana verdi. Şimdi bunu etkinleştirmem lazım sanırsam.

Mecbur vericek. Zaten bu kartı satan saçma kasiyerler ve görevliler ne olduğunu bile bilmiyor saçma sapan konuşuyor. Geçen Teknosa'dan alıcakken adamın bana dedikleri:
"Ne işe yarıyor şimdi bu ? Kent kart gibi mi kullanıyorsunuz ? Oyun alıyorsunuz dimi :) " hatta ve hatta "Baban para yüklüyor sen kullanıyorsun dimi ? " dedi ve bu son cümlesinin ardından çok büyük bir tartışma yaşadım kendisiyle. Ardından müdür gelip olayı halletti.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı