Üzüldüm yeni alacaktım. Peki bu çalışıp çalışmama olayının belirli nedenleri var mı?ben bizzat denedim 1 yıl önceki kartım çalışırken yeni aldığım kar çalışmadı kartı yeni alcaksan çalışmama ihtimali var
kartınız bu ülkeyi desteklemiyo gibi birşey diyoÜzüldüm yeni alacaktım. Peki bu çalışıp çalışmama olayının belirli nedenleri var mı?
Çok teşekkürler. Peki hangi kartlar çalışıyor?kartınız bu ülkeyi desteklemiyo gibi birşey diyo
bu yazıyı bizzat nintendonun sitesinden buldum:
If you are receiving this message when your credit card and Nintendo Switch eShop countries do not match, it means that your credit card can't be used in the eShop for a different country. ... (For example, credit cards issued for the U.S. will only work in the Nintendo Switch eShop for North America.)
TR:Bu mesajı kredi kartınız ve Nintendo Switch eShop ülkeleri eşleşmediğinde alıyorsanız, bu, kredi kartınızın eShop'ta farklı bir ülke için kullanılamayacağı anlamına gelir. ... (Örneğin, ABD için verilen kredi kartları yalnızca Kuzey Amerika için Nintendo Switch eShop'ta çalışacaktır.)
Teşekkürler.tam garantisini veremem ama tosla kart büyük ihtimal çalışıcaktır ben şahsen tosla kullanıyorum diğer ön ödemeli kartlara göre çalışma ihtimali daha yüksek
not: tabi yeni toslalar da hata verebilir
deneyeceksen tosla kullan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.