Ininal Kartımdan Boşu Boşuna 20 TL Gitti

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar benim kuzenim 7\09\2013 tarihinde PS3' de bir oyunda 1.69 TL değerinde oyun içi bir karakter almıştı. Aldığı karakter 1.69 TL değerinde olduğu halde kartımdan 10 TL kesilmişti. Her neyse önemli değil deyip geçtim. Bugün tekrar 10 TL kesildi kartımdan. Yani boşuna 20 TL gitti. Nedeni ne olabilir acaba ? Ve bu durumu tekrar yaşamamak için ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal' ın Facebook sayfasına mesaj attım sorun bizimle ilgili değil bunu Sony ile görüşmelisiniz dediler ama şimdi Sony' yi arayacağım olayları anlatacağım vs vs. çok uzun iş o.

Paranı almak istiyorsan o uzun işi yapman gerekiyor. En önemli şey para olmuş hayatta maalesef.

Odak noktasının burada giden yirmi liran değil de yapılan haksız kazanç olması gerekir bence. Uzun iş deyip hakkını aramayanları güdüyorlar işte böyle. Yirmi lira değil de Sony'den bu şekilde alışveriş yapan insanların yarısından bir dolar kesildiğini düşünün, yoktan yere elde edilen gelire bakın. Hakkınızı koruyun, haksızlığa bir nebze de olsa dur deyin!

İnnial kartı bırak. Pay by me kartına geç.

Neden ? Ininal daha iyi bence. En azından Facebook' tan çok yardımcı oluyorlar. PayByme' ye bir mesaj attım mı 1 ay sonra cevap geliyor. Ininal' da ise anında yardımcı oluyorlar. Ininal, kartı aldığın zaman ödediğin 5 TL ve aylık kesilen 1 TL dışında PayByme' den her yönden daha iyi.

- - - Güncellendi - - -

Konunu benimle bir ilgisi yok :D Kuzenim istedi kartın numarasını ve alacağı karakterin 1.69 TL değerinde olduğunu söyledi bana. Boş bir zamanda Sony' yi arayıp bu konuyu görüşeceğim. Tabii ki kuzenim gerçekten 1.69 TL değerinde bir şey aldıysa. Kesin farkında olmadan 3-4 bir haftada kesilen bir şey almıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı