Ininal para iadesi

Trmgn1

Hectopat
Daha fazla  
21 Haziran 2019 günü, Amazon.com’dan 702.28 TL’lik bir işlem gerçekleştirdim. Ancak yeni çıkan VISA İninal kartlar saha yurt dışı işlemlerine açık olmadığından dolayı işlemimin başarılı olmadığı Amazon tarafından bildirildi fakat bakiyemden tutar düştü. İninal müşteri hizmetlerini aradığımda bana yeni kartların daha yurt dışı alışverişe açık olmadığından dolayı işlemin başarısız olduğu ve tutarın 12 iş günü içerisinde tarafıma iade edileceği bildirildi. Fakat süre geçmesine rağmen tutar kartıma iade edilmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda benden bir dilekçe yazmamı ve mail yolu ile iletmemi istediler. Bu doğrultuda ben de 9 Temmuz günü dilekçemi mail ile ilettim. Ertesi gün bana, “alışverişinizin iade işlemleri alışveriş yaptığınız firma tarafından gerçekleştirilecektir. ” Diye saçma sapan bir otomatik yanıt geldi. Keza ben dilekçeyi ininal genel müdürlüğü’ne yazmıştım. Yeniden müşteri hizmetlerini aradığımda, bana yardımcı olacak personel, kendisinin bir form oluşturacağını ancak yanıt süresinin belli olmadığını belirtti. Üzerinden yaklaşık 20 gün geçmiş bulunuyor telefon konuşmasının. Dün ininal hesabıma giriş yaptığımda, içinde bakiye bulunan 1 sanal ve 1 fiziksel kartımın mucizevi bir şekilde silindiğini fark ettim. Amazon ile iletişime geçtiğimde yine, sorunun bankanın işlemi doğrulanamamasından kaynaklandığını belirttiler. Bir tavsiyeniz var mı bu konuda?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı