İninal sanal kart CVC2 yazmıyor

ThEczio

Hectopat
Şimdi ben internetten alışveris yapıyordum, CVC2 istiyordu. Ben de ininal cüzdan uygulamasına girdim. Oradan kartın bilgilerine baktım, CVC2 yazıyor ve karşısında 3 haneli rakam yazması lazım ama hiçbir şey yazmıyor. İninal destek mesaj attım, onlar da daha bir şey yazmadı. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @ThEczio
Uygulama üzerinden baktığın sanal kart üzerine giriş yap, ardından kart haraketlerine giriniz. Kart bilgileri seçeceğini gösterdikten sonra karşınızda cvc2 bilgisi gizli olur ve sağ tarafında göster seçeneğini mevcut.

Bir şey soracam ben dedigini yaptim oldu. Saol. Ama şimdide hepsiburadan alisveristamammla dedim kart bilgilerini falanda girdim tam hersey bitti telefonuma mesaj gelecek. Ama mesaj gelmeden bir uyari cikti ve diyoki kartiniz internet alisverislerine kapalı diyor. İyide geçen haftadan beri bir sürü şey aldim ben. Ne düşünüyorsunuz?

Bir şey soracam ben dedigini yaptim oldu. Saol. Ama şimdide hepsiburadan alisveristamammla dedim kart bilgilerini falanda girdim tam hersey bitti telefonuma mesaj gelecek. Ama mesaj gelmeden bir uyari cikti ve diyoki kartiniz internet alisverislerine kapalı diyor. İyide geçen haftadan beri bir sürü şey aldim ben. Ne düşünüyorsunuz?

Tekrardan merhaba. Bakiye varsa ufak internet açısından açık kapalı testi yapmak için telefonunuz android ise, google play’den kredi kartınızı eklemeyi deneyin. Oradada eklemezse ininal müşteri hizmetlerini arayın durumu izah ediniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı