İninal Sanal Kart İçin Normal Kart Gerekli mi?

Yani hesap kurduktan sonra kart onumuzde gözüküyor mu?

Benim sana önerim git Şok'tan 5 TL ver fiziksel kart al. Çünkü sanal kart içinde başka bir karttan para atman lazım. Atarsın EFT saati geçer. ya da iş günü olmaz. Boşuna zulüm.
Ama sorunun cevabı gözüküyor

Hayır, sadece fiziksel kart paralı sanal kart bedava. Ama 5 lira sanal kartın vereceği zahmetin yanında hiç bişey.
Sanal kart dediğimiz şey ile kimse size bedava para filan vermiyor sonuçta. İçine parayı yine sen atacaksın. Anlayacağın beleş kart numarası , CVV filan verilmiyor.

Sanal kart dediğimiz şey ile kimse size bedava para falan vermiyor sonuçta. İçine parayı yine sen atacaksın. Anlayacağın beleş kart numarası, CVV falan verilmiyor.

Veriyor. Ben 1-2 ay önce açtım. Kart numaran şu, CVV numaran şu kartın bitiş tarihi şu diye bilgilerini verdi.
Deyse neden oraya SANAL KART desinler? Adı üstünde bedava sanal bir kart

Sanal kart dediğimiz şey ile kimse size bedava para falan vermiyor sonuçta. İçine parayı yine sen atacaksın. Anlayacağın beleş kart numarası, CVV falan verilmiyor.

He parayı da şuradan kazanıyor her ay içinden 2 TL alıyor. Kullanım ücreti adı altında.
Kullanım ücreti sanal kartta da var fiziksel kartta da var.

Veriyor. Ben 1-2 ay önce açtım. Kart numaran şu, CVV numaran şu kartın bitiş tarihi şu diye bilgilerini verdi.
Öyle değilse neden oraya SANAL KART desinler? Adı üstünde bedava sanal bir kart
O zaman kimse fiziksel kart almazdı. Beleş varken kim neden 3-5 lira daha fazla versin ki?

O zaman kimse fiziksel kart almazdı. Beleş varken kim neden 3-5 lira daha fazla versin ki?

Fiziksel kart normal hesap kartı gibi ATM'den para çekebiliyorsun. Sanal karta para yüklemek için başka bir karttan atman lazım. Onun çilesi çok. Fiziksel kartta anlaşmalı mağazalara ya da ATM'lere gidiyorsun oradan atıyorsun. Ayrıca post cihazlarında kullanabiliyorsun. Yani fiziksel kart daha mantıklı ondan alıyorlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı