İninal vs Param

Merhaba, ben de paramı araştırıyordum. siteden param fiziki karta başvuru yaptım. kart elime ulaştı.

aşağıdaki konu başlığında anlattım
Param Kartı Güvenli Midir?

iyii akşamlar
Hocam ben de başvurmak istedim ama yetersiz bakiye diyor. Ben kart elime ulaşmadan nasıl para yükleyeceğim ki? Çok saçma bir davranış. İninal nasıl yapıyorsa öyle yapmalılar bence.

Son düzenleme:
Hocam ben de başvurmak istedim ama yetersiz bakiye diyor. Ben kart elime ulaşmadan nasıl para yükleyeceğim ki? Çok saçma bir davranış. İninal nasıl yapıyorsa öyle yapmalılar bende.

Allah Allah, kartı almadan içinde bakiyenin ne işi var yahu? Olur mu öyle iş. Kullanıcı kartı almadan işlem nasıl yapacak?

Merhaba. Hayırlı olsun. Bir kaç soru sormak istiyorum.
1-) Şu an İninal kullanıyorum ve sadece PTT atmlerdinden para yatırabiliyorum. Şimdi ben bu kartı alsam istediğim yerden para yatırabilecek miyim?
2-) Kartın para yatırma limiti var mı? İstediğim kadar para yatırabiliyor muyum?
3-) Bakiyemi kendi uygulamalarından mı kontrol etmem gerekli?
Teşekkürler. [emoji846]

Merhaba;

1- Denizbank ve Teb atmlerinden komisyon kesilmeden para yatırılabiliyor. Ayrıca kredi kartı, banka kartı veya havale/eft ile de yükleme yapılabiliyor. (Hepsini denedim, oluyor)

2-Fiziki karta başvurmuştum ben. Adıma özel kart geldiği için yükleme ve harcamada limit yok. (O kadar çok para atamadım henüz :) )

3- Mobil uygulamadan kontrol ediliyor. internet şubesi de var oradan da bakılıyor. kalan bakiye bilgisi her harcamadan sonra sms olarak da geliyor. (Bu özelliği çok sevdim :) )

1 haftadır kullanıyorum neredeyse. Nakit yerine bu kart işimi görüyor. Hesap ücreti falan da olmadığı için işime geldi vallahi. Tavsiye ederim.

Bir de tüm atmlerden para çekimi yapılabiliyor bi miktar kesintisi olsa da. akbank ve vakıfta deneyebildim ve çekim yaptım.

Çok aydınlatıcı oldu teşekkürler. Peki kartı sipariş ettiğimde dikkat etmem gereken bir şey var mı? Bende sizin gibi fiziki kart olsun istiyorum. Ayrıca aylık kesim ücreti var mı? [emoji4]

Çok aydınlatıcı oldu teşekkürler. Peki kartı sipariş ettiğimde dikkat etmem gereken bir şey var mı? Bende sizin gibi fiziki kart olsun istiyorum. Ayrıca aylık kesim ücreti var mı? [emoji4]

Rica ederim :) Başvuruda fiziki kart seçili olsun. Sanal kart seçili geliyor, ona dikkat edin derim. Bir de kurye ücreti ödemesini yapın. Kurye ücreti ödemeyince göndermiyorlar. 6 lira diye hatırlıyorum.

Aylık kesim ücreti yok. Bu cevabı ben; hem facebooktan, instagramdan mesajla, çağrı merkezini de arayarak teyit ettim. Hepsinde de aynı cevabı aldım. Hatta verilen cevap "aylık veya yıllık kullanım ücreti yoktur" oldu. Emin misiniz diye de cevap atmışım instagramdan hatta :) Bu konuyu netleştirdikten sonra başvuru yapmıştım ben de.

Rica ederim :) Başvuruda fiziki kart seçili olsun. Sanal kart seçili geliyor, ona dikkat edin derim. Bir de kurye ücreti ödemesini yapın. Kurye ücreti ödemeyince göndermiyorlar. 6 lira diye hatırlıyorum.

Aylık kesim ücreti yok. Bu cevabı ben; hem facebooktan, instagramdan mesajla, çağrı merkezini de arayarak teyit ettim. Hepsinde de aynı cevabı aldım. Hatta verilen cevap "aylık veya yıllık kullanım ücreti yoktur" oldu. Emin misiniz diye de cevap atmışım instagramdan hatta :) Bu konuyu netleştirdikten sonra başvuru yapmıştım ben de.

Anladım. Çok işe yarayacak bilgileri tekrardan teyit edip paylaştığınız için teşekkürler. Cidden kartı almamak için hiç bir sebep yok. Kurye ücreti de bırakın oluversin. Adamlar evinize kadar getiriyorlar. [emoji4]

Konuyu güncelliyorum

Param üyesiyim Cuma günü hesabıma para çekme talebinde bulundum pazartesi bu saat olmuş 500TL Ödeme işlemim hala Muhasebe departmanı onaylıcakta para hesabıma geçicek hey yavrum hey. Departman ot atıp bıyık kıvırıyor onun için PARAM Hayır

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı