ininal vs Tosla

ininal para kesmesine rağmen ve yayın gönderim ücreti falan almasına rağmen %99 şikayetvar çözüm oranına sahip. Tosla kartta ise çok indirim vs var ama çok şikayet var. Birisinin parasını ATM yutuyor birisinin kartına bloke konuyor vs vs. ben de çok araştırmadan 5TL verdim sipariş ettim. Sipariş edince gelmeyenler de varmış. Anlamadım arkadaş. Yardımcı olursanız sevinirim. Amacım yanımda para taşımamaktı.

Kesinlikle Papara öneririm. Rakiplerine göre bayağı önde bir konumda şu an ve memnunum. Tosla hesabım da var ayrıca ve yaşadığım inanılmaz saçmalığı şuradaki twitimde anlattım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dilerseniz bakabilirsiniz. :)

İki kartı da kullanıyorum zaten sen Papara üyesi olsaydın aradaki farkı anlardın kampanyadan kastım dandik kampanya değil cashback vs.

Papara elbet daha iyi fakat Ininal'i bu kadar aşağılamanın bir manası yok. İnternetten 2 3 ayda bir alışveriş yapıyorum ve hiçbir zaman sıkıntı çekmedim gayet yeterli. İnternetten çok fazla bir şey alınacaksa Papara kullanılmalı eğer alınmayacaksa fazla kafa yormaya gerek yok ister ininial alsın alacak olan kişi ister Papara.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı