Bilmiyorum pek. Gelince kullanacağım bende. Bence Lite alın black kartın kuryesi çok kötü.Zaten 1 hafta diyorlar. Yarın gelir. Hayırlı olsun.
Davet kampanyası vs var mı?
Bilmiyorum pek. Gelince kullanacağım bende. Bence Lite alın black kartın kuryesi çok kötü.Zaten 1 hafta diyorlar. Yarın gelir. Hayırlı olsun.
Davet kampanyası vs var mı?
Helal olsun sömürmüşsün vallahi![]()
Tosla kart sipariş etmiştim. Ertesi gün iptal ettim. Yani bugün iptal ettim. Param hala gelmedi. İptal etme sebebim okuduğum şikayetlerdi. Çok fazla şikayet var. Tosla kart alsam mı bilmiyorum. Teknosa da bana baya uzak.18 kişi bulana kadar kaç saat ugraştım bilsen.ara sıra yapıyor Tosla. Takip edersen sen de benim gibi yapabilirsin.
Aldığı ürüne laf ettirmeyen türden bir arkadaş.Kart sözleşmeli olduğu için.
Papara Lite alın. Beklerseniz Blackda alın ama kurye şirketi gerçekten rezalet. Neden PTT ile çalışmıyor bilmiyorum Papara.Tosla kart sipariş etmiştim. Ertesi gün iptal ettim. Yani bugün iptal ettim. Param hala gelmedi. İptal etme sebebim okuduğum şikayetlerdi. Çok fazla şikayet var. Tosla kart alsam mı bilmiyorum. Teknosa da bana baya uzak.
Ayrıca papara da döviz hesabı da varmış.Papara Lite alın. Beklerseniz Blackda alın ama kurye şirketi gerçekten rezalet. Neden PTT ile çalışmıyor bilmiyorum Papara.
Kullanmak için 18 yaş olmak zorundasınız.Ayrıca papara da döviz hesabı da varmış.
Deneseydin hemen hata yapmışsın. Her şikayet sende olacak diye bir şey yok.Tosla kart sipariş etmiştim. Ertesi gün iptal ettim. Yani bugün iptal ettim. Param hala gelmedi. İptal etme sebebim okuduğum şikayetlerdi. Çok fazla şikayet var. Tosla kart alsam mı bilmiyorum. Teknosa da bana baya uzak.
Param iade edilsin, sipariş edeceğim.Kullanmak için 18 yaş olmak zorundasınız.
Deneseydin hemen hata yapmışsın. Her şikayet sende olacak diye bir şey yok.
18 yaş siniri var o hesaplarin.Ayrıca papara da döviz hesabı da varmış.
Aynen. Ama ailemden birininkini girebilirim.18 yaş siniri var o hesaplarin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.