ininal vs Tosla

18 kişi bulana kadar kaç saat ugraştım bilsen. :D ara sıra yapıyor Tosla. Takip edersen sen de benim gibi yapabilirsin.
Tosla kart sipariş etmiştim. Ertesi gün iptal ettim. Yani bugün iptal ettim. Param hala gelmedi. İptal etme sebebim okuduğum şikayetlerdi. Çok fazla şikayet var. Tosla kart alsam mı bilmiyorum. Teknosa da bana baya uzak.

Tosla kart sipariş etmiştim. Ertesi gün iptal ettim. Yani bugün iptal ettim. Param hala gelmedi. İptal etme sebebim okuduğum şikayetlerdi. Çok fazla şikayet var. Tosla kart alsam mı bilmiyorum. Teknosa da bana baya uzak.
Papara Lite alın. Beklerseniz Blackda alın ama kurye şirketi gerçekten rezalet. Neden PTT ile çalışmıyor bilmiyorum Papara.

Ayrıca papara da döviz hesabı da varmış.
Kullanmak için 18 yaş olmak zorundasınız.
Deneseydin hemen hata yapmışsın. Her şikayet sende olacak diye bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı