ininal vs Tosla

Eski papara kullanıcısıyım. Eski kampanyları çok iyiydi. Steam'de 20 TL'lik alışveriş yap 10 TL indirim. Restorantlar da 75 Tl üzeri 25 TL iade, Starbuck'da Kahvenin %50'si bizden. Bu kampanyaları kaldırdılar. Cashback getirdiler bu kampanyayı arkadaşlarla kullanmıştık. Onlarda da Papara vardı yemekler çok ucuza geldi.
Çok iyiymiş o kampanyalar. Cashback yerine daha fazla indirim benim işime geliyor. Tosla'da %25 iade var genelde. Yeni başlarken veriyorlar, aylar geçtikçe azalıyor sanırımç..

Eğer üyesi olsaydın kampanyalarının olduğunu öğrenirdin. SMS ile gönderiyorlar. 2TL'ninde lafını yapacaksanız Papara alın bir şey diyen yok.

İki kartı da kullanıyorum zaten sen Papara üyesi olsaydın aradaki farkı anlardın kampanyadan kastım dandik kampanya değil cashback vs.

Papara saçma kurye şirketleriyle çalışmaya devam ederse yakında batma haberini alırız. AGT (Aynıgünteslim.com) denen şirket aynı gün getirmesi gerekirken 3 ayda bile kartı gelmeyen kişiler olmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı