Injustice 2 oynanış problemi

Daha fazla  
Bugün oyunu aldım ve indirdim. Temel şeyleri yavaştan öğrendim ve klavye için atamaları yaptım, kontrollerime alıştım yani biraz biraz. Birkaç sorum var bazen karakter kombosunu tamamen yapmama rağmen atmıyor. Savaş ortasında yakınken mesela W alt sağ yapıp kombo deniyorum ama olmuyor. Meter burn bir de ne işe yarıyor? Karaktere özel combo yapabiliyorum kaçabiliyorum ama ne işe yaradığını anlamadım. Sadece super combo yaparken bastığım 2 tuştan biri. Bloklama mantığını da anlamadım, hafif saldırılar için eğiliyorum, overhead için yana doğru basılı mı tutmam gerekiyor? Rakibin super combosunu 2-3 kere engelledim ama istemeyerek oldu. Bir de öğrenebileceğim Türkçe kaynak var mı? Hepsi İngilizce kaynakları buldum ve bir günde biraz da olsa geliştim. Oyunu sevdim ve öğrenmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir, daha önce oynayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben daha önce özel hareketleri klavye ile yapamamıştım. O yüzden dövüş oyunlarını joystick ile oynamanızı öneririm. Çok daha pratik, etkili ve uyumlu oluyor. Tuş kombinasyonları hızlı tepki vermeyi gerektiriyor ve joystick bunun gibi bir dövüş oyunu için çok daha iyi bir seçenek.

Hocam ben daha önce özel hareketleri klavye ile yapamamıştım. O yüzden dövüş oyunlarını joystick ile oynamanızı öneririm. Çok daha pratik, etkili ve uyumlu oluyor. Tuş kombinasyonları hızlı tepki vermeyi gerektiriyor ve joystick bunun gibi bir dövüş oyunu için çok daha iyi bir seçenek.

Evet ben de biliyorum, şu aralar klavye ile idare etmek zorundayım maalesef. Tuş atamalarını ayarladım fakat oyundaki bazı kelimelerinin ne işe yaradığına çözemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı