INNO 3D RTX 2060 alınır mı?

Hepinize teşekkür ederim ama daha. Diger bilisenleri almadik büyük ihtimal bu diyor.

Listedeki bütün oyunları akıcı oynarsın ancak RTX 2060 ile neredeyse aynı paraya satılan ve daha güçlü olan kartlar var piyasada. Ayrıca sadece ekran kartı performansı yeterli olmaz. Sistemin diğer bileşenleri nelerdir?

Link atabilir misiniz?

Listedeki bütün oyunları akıcı oynarsın ancak RTX 2060 ile neredeyse aynı paraya satılan ve daha güçlü olan kartlar var piyasada. Ayrıca sadece ekran kartı performansı yeterli olmaz. Sistemin diğer bileşenleri nelerdir?

Link atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
link atarmisin

RTX 2060'ı kaç TL'ye buldunuz? Değişken bir fiyata sahip olduğu için 6 bine de 10 bine de almış olabilirsiniz.
8 bin tl

RTX 2060'ı kaç TL'ye buldunuz? Değişken bir fiyata sahip olduğu için 6 bine de 10 bine de almış olabilirsiniz.inno 3d rtx 2060 Daha mi iyi

Yanlış yazmışım. 6700 XT değil, 6650 XT/6700 yazacaktım. 6700 XT'yi her zaman 8 bin sularında bulamayabilir.
Hocam Mantis 6700XT sisteminde 6-6.5k civarına geliyor direk o sistemi alabilir en basitinden (Daha yeni kendim aldım şuan için bir problemi yok sistemin)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı