He evet riser alırsan o girişe takıp ekran kartı takabilirsin ekstradan.Şu okla işaret edilen.
Eki Görüntüle 1357757
He evet riser alırsan o girişe takıp ekran kartı takabilirsin ekstradan.Şu okla işaret edilen.
Eki Görüntüle 1357757
Şunlarda var hocam. Bunlar ne işe yarıyor? Kullanılabilir mi?He evet riser alırsan o girişe takıp ekran kartı takabilirsin ekstradan.
O yuvarlak içine aldıkların kullanılamaz işte. O yüzden resim isteyip sordum PCI mı PCIE mi diye çünkü o yuvarlak içine aldıkların PCI ve işlevsizler.Şunlarda var hocam. Bunlar ne işe yarıyor? Kullanılabilir mi?
Eki Görüntüle 1357760
İşlevsizlerin bir solunda da hocam bir tane daha ekran kartı slotu var ancak PClEX4 standartında çalışıyor X16 değil. O mining için kullanılır mı acep?O yuvarlak içine aldıkların kullanılamaz işte. O yüzden resim isteyip sordum PCI mı PCIE mi diye çünkü o yuvarlak içine aldıkların PCI ve işlevsizler.
Hangisinden bahsettiğinizi anlamadım onu da yuvarlak içine alır mısınız?İşlevsizlerin bir solunda da hocam bir tane daha ekran kartı slotu var ancak PClEX4 standartında çalışıyor X16 değil. O mining için kullanılır mı acep?
Hangisinden bahsettiğinizi anlamadım onu da yuvarlak içine alır mısınız?
Onu kullanabilirsniz.
Dediğim gibi x4 standartında çalışıyor sorun olmaz değil mi?Onu kullanabilirsniz.
X4 olması fark etmez mining için X1 bile olur. 2miners kullanmıyorum bilmiyorum o yüzden.Dediğim gibi x4 standartında çalışıyor sorun olmaz değil mi?
Bir de anlamadığım bir şey var hocam. 2miners'a ETH cüzdanımı yazayım BTC mi? Bir türlü anlayamadım. İkisi de olurmuş ancak sanırım BTC daha iyi diyorlar.
Hocam son bir sorum var. Hız 31 MH/s'a kadar düştü bende fan hızı yükselttim geri yükseldi. Bir ilgisi olabilir mi?X4 olması fark etmez mining için X1 bile olur. 2miners kullanmıyorum bilmiyorum o yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.