INNO3D GTX 1660 Ti mining için OC

Günlük istemiyorum hocam ya, aylık gelsin fark etmez. Eğer aylık 4-5 TL kayıp olacaksa sorun yok zaten. Ama para günlük gelecek, ben ay sonunda bankaya çekeceğim. Bir şey daha var 2miners şu anki hashrate'i düşük gösteriyor hocam. Sebebi nedir?
Eki Görüntüle 1357817
İlk defa yaptığınız için öyle. Ethermine'da tam sonuçlar 24 saat içinde gözüküyordu, 2miners'da nasıl bilmiyorum.

Büyük ihtimal birkaç saate veyahut yarına düzelir.

@classy01'nin dediği gibi, aylık istiyorsan niye 2miner'da kasıyorsun ki ? Ethermine'a geç.

İlk defa yaptığınız için öyle. Ethermine'da tam sonuçlar 24 saat içinde gözüküyordu, 2miners'da nasıl bilmiyorum.

Büyük ihtimal birkaç saate veyahut yarına düzelir.

@classy01'nin dediği gibi, aylık istiyorsan niye 2miner'da kasıyorsun ki ? Ethermine'a geç.
@classy01 hocam minerstat'ta Ethermine altlarda baya ondan dolayı 2miners'ta deniyordum. Havuzdan havuza kazanç düşmüyor mu?

@classy01 hocam minerstat'ta Ethermine altlarda baya ondan dolayı 2miners'ta deniyordum. Havuzdan havuza kazanç düşmüyor mu?
minerstat kullanmayı bırakman lazım. Ethermine şuan ETH için kullanılan en büyük havuz orda kaz. Havuz dan havuza kazanç çok az bir şey değişebilir ama ethermine falan varken 2miners'a gerek yok.

Değişen kazanç maksimum 1-2 TL'dir.
minerstat kullanmayı bırakman lazım. Ethermine şuan ETH için kullanılan en büyük havuz orda kaz. Havuz dan havuza kazanç çok az bir şey değişebilir ama ethermine falan varken 2miners'a gerek yok.
Peki aktarma günlük mü geliyor yoksa ay sonunda mı? Ethermine sanırım biraz fazla fee alıyormuş Flexpool ne durumda?

Peki aktarma günlük mü geliyor yoksa ay sonunda mı? Ethermine sanırım biraz fazla fee alıyormuş Flexpool ne durumda?
Flexpool hiç kullanmadım, arkadaş bilgi verebilir. Ethermine'da her 0.005 ETH kazdığınız zaman çekebiliyorsunuz. Siz ise aylık 0.01216 ETH kazıyorsunuz.

Ben flexpool kullanıyorum çok memnunum, ne zaman çekmek istediğini sen belirliyorsun ama her çekişinde komisyon ödüyorsun, o komisyon o an ETH'nin gas fee'sine göre değişiyor. Şahsen ben gas fee limiti koyuyorum yani gas fee 20 gwei veya aşağısındayken aktarıyor parayı bana eğer 20 gwei'den yüksek ise aktarmıyor ve fee'nin düşmesini bekliyor. Ben 0.05 eth kazdığımda çekiyorum yani yaklaşık 200 dolar. Her çektiğinde komisyon ödediğin için iyice biriktirip çekmek en mantıklısı.

Ethermine şuan ETH için kullanılan en büyük havuz orada kaz. Havuz dan havuza kazanç çok az bir şey değişebilir ama ethermine falan varken 2miners'a gerek yok.
2miners'ta Ethereum kazıp Nano ya da Bitcoin olarak ödeme alıyorsunuz. Ethermine'da kazarsa 4-12 dolar arası transfer ücreti öder. Nano'ta transfer ücreti yok, Bitcoinde ise çok az. Tek kart ile yapan kişinin Ethermine kullanması saçma olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı