INNO3D RTX 5060 alınır mı?

YolSilindiri

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta gördüğnüz gibi.
Bu ekran kartı hakkında bilgiye sahip olan yardım ederse sevinirim. Önerilir mi, alınır mı?
Teşekkürler.
8 GB VRAM çok üzer. Mesela RTX 3060 12 GB GTA 6'ı sorunsuz bir şekilde oynatabilecekken, RTX 5060 8 GB düzgün bir şekilde oynatamayacak VRAM hatası verecek.
Hem 16 GB VRAM'li hemde daha güçlü.

Bu ekran kartı hakkında bilgiye sahip olan yardım ederse sevinirim. Önerilir mi, alınır mı?
Teşekkürler.

Alınır diğer markalarla ile arasındaki fark sadece soğutma ve ses. ürün 8 VRAM miş markaya bakarak cevap vermişim

Teşekkürler.

Alınmaz, 9060 XT 16 GB al bu fiyata. 8 GB VRAM üzer. Hende 5060 Ti rakibi bir kart almıs olursun.

8 GB VRAM çok üzer. Mesela RTX 3060 12 GB GTA 6'ı sorunsuz bir şekilde oynatabilecekken, RTX 5060 8 GB düzgün bir şekilde oynatamayacak VRAM hatası verecek.
Hem 16 GB VRAM'li hem de daha güçlü.

Teşekkürler.

Hem 16 GB VRAM'li hemde daha güçlü.
Teşekkürler.

Alınmaz, 9060 XT 16 GB al bu fiyata. 8 GB VRAM üzer. HEN'de 5060 Ti rakibi bir kart almıs olursun.

Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı