RTX 5060 alınır mı?

sakulta21

Kilopat
Daha fazla  
Bunu almayı düşünüyorum, 8 GB yeterli olur mu? Daha çok CS2 gibi FPS oyunları oynuyorum. Ryzen 5 5600 işlemcim var.
Hem ekran kartı önerisi hem de bu iyi mi onun cevabını istiyorum. Yani 5060'ın başka modelleri de olabilir. 20.000 TL bütçem var. Sadece NVIDIA kart bakıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Neden sadece NVIDIA kart bakıyorsunuz hocam? O fiyata 9060 XT 16 GB varken neden 5060 tercih ediyorsunuz ki?

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. NVIDIA neden? Elbette güncel tüm oyunları oynayabilirsin lakin 9060 XT daha iyi gözümde.

Ağırlıklı rekabetçi oyunlarda oynuyorsanız fazlasıyla yeterli, hatta hikaye vb. oyunlarda da. Şöyle ki 8 GB yüksek doku miktarı ve ayarları bulunan oyunlarda yetersiz gelebiliyor bu bir gerçek. Ancak ayar takıntınız yok ve bütçeniz buna el veriyorsa alınabilir. Ancak yine de tavsiyem 16'lık modelden yana. Tabi alternatifi 9060 XT'yi unutmamak lazım. F/P tarafında 5060'a kıyasla daha iyidir. (geleceğe yönelik yatırım hesabı diyelim)

Bunu almayı düşünüyorum, 8 GB yeterli olur mu? Daha çok CS2 gibi FPS oyunları oynuyorum. Ryzen 5 5600 işlemcim var.
Hem ekran kartı önerisi hem de bu iyi mi onun cevabını istiyorum. Yani 5060'ın başka modelleri de olabilir. 20.000 TL bütçem var. Sadece NVIDIA kart bakıyorum. Şimdiden teşekkürler.

8 GB artık mümkünse almayın. İleri vakitte pişman olursunuz. Tekrar tekrar sisteme para harcamak istemiyorsanız 16 GB bir kart almanız iyi olacaktır. Bütçe artmazsa RX 9060 XT 16 GB bak. 2-3K artarsa RTX 5060 Ti 16 GB.

16 GB sa al ben kullanıyorum 16 GB 5060 Ti ama pahalı biraz 9060XT göre.

9060 XT almanızı tavsiye ederim. AMD artık eskide kalmadı. İlla NVIDIA diyorsanız bütçenizi arttırın ve 5060Ti 16 GB alın. 5060 o bütçede fiyatını hak etmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı