Xitana
Centipat
- Makaleler
- 2
Şunu buraya bırakmak istiyorum.
Otomatik alt yazı çeviri ile gerekirse izleyip neden bahsettiğiniz INNO3D modelini almamanız gerektiğini ya da alırsanız ne gibi şeylerle karşılaşacağınızı daha iyi öğrenebilirsiniz.
Kısacası sırf ucuz diye ucuz olanı almanızın önerilmesini bir kenara bırakıp ne amaçla alacağınızı öncelikle göz önünde bulundurmalısınız. Ucuz olan modellerin malzeme kalitesi ve fan kaliteleri oldukça düşükler. Eğer uzun ömürlü olarak almak istiyorsanız alacağınız ucuz markaların fanları uzun ömürlü olmayacaklar ve çeşitli sorunlarla karşılaşacaksınız. Ancak pahalı olan modellerinde bu sorun mevcut değil, malzeme kaliteleri daha üst ve sadece fanları değil soğutmaları da daha kaliteli olduğu için ömürleri daha uzun oluyorlar.
Şahsen ben de aynı bütçeyle 5070 Ti Vanguard aldım. MSI Vanguard modeli soğutucusu ve malzeme kalitesi açısından tüm markalar arasında kuşkusuz performans açısından en iyisi olan model, Aorus Master modeli sadece onun yanında benzer performans ve LCD ekrana sahip ancak Gigabyte 5000 serisi kartların hepsinde şu anda kronik fan sesi sorunu var. Overclock fazlasıyla yapıp 3240 MHz'e çekebiliyor neredeyse 5080 performansında 60 dereceyi hiç geçmeyecek şekilde kullanabiliyorum.
5080'e bütçe varken niye 5070 Ti alıyor ki bu adam 1'inde sorun çıkmışsa herkeste mi çıkacak? Kronik bir model değil INNO3D 5080 eğer çok takılıyorsa bütçesi zaten 55k 54kya Gainward alır yani niye adam 5070 Ti alsın ki 5080 alma şansı varken? Hem de bütçesine 2 tane 5080 sığabilirken sırf modelinin adı duyulmuş diye 5070 Ti alması bence düpedüz saçmalık 5080 alması çok daha iyi.
Sanırım 5070 Ti TUF alacağım. Teşekkürler.
Yapmayın hocam.