Input lag nasıl çözülebilir?

yunusey

Decapat
Katılım
6 Kasım 2021
Mesajlar
184
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnput lag sorunu ile karşı karşıyayım. Ne yaptıysam çözümü bulamadım ve en sonun da yabancı bir forumda topraklama olmayan ev input lag yapabilir diye bir konuyla karşılaştım. Evimde topraklama var ama prizde yok sizce ondan dolayı mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Topraklama olan yere geçtim, elektrik değerlerini ölçtüm sorunsuzdu hatta APC priz aldım buna rağmen etkisi olmadı benim sorunum elektrikle ilgili değil.
Oyunun ilk 5 dakikası akıcı oynuyorum ama aniden bir takılma donma oluyor ondan sonra input lag oluşuyor hocam. Ben de büyük ihtimal Windows ile ilgili bir sıkıntı var formatı kendim atıyorum ve USB belleğin bozuk olmasından şüpheleniyorum.
İki tane PC var ben de hocam ikisinde de aynı sorunu aldığımdan elektrik ile ilgili bir sorun olabilir dedim ama elektrik ile ilgili bir şey değil büyük ihtimal format ile ilgili bir sıkıntı.
1-2 senedir aynı problem ile uğraşıyorum mental breakdown.
Hatta bu sorun yüzünden ekran kartımı yaktım :DD

Benim sorunumda formattan sonra başladı hocam. Daha önce de aynı elektrik tesisatını kullanıyordum tek fark PC parçaları değişti yani bana da saçma geliyor elektrik ile alakalı olması. Çözüm bulabilirseniz iletişim kuralım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı