İnşaat mühendisliği okunur mu?

Yasuof2f

Hectopat
Daha fazla  
Babam müteahhit, bende o yüzden inşaat mühendisliği okumak istiyorum ilgimde var mühendisliği okuduktan sonra işleri devralmak istiyorum fakat çevremdeki çoğu kişi inşaat mühendisliğini okuma diyor, düşüncelerinizi bekliyorum.

Babam müteahhit, bende o yüzden inşaat mühendisliği okumak istiyorum ilgimde var mühendisliği okuduktan sonra işleri devralmak istiyorum fakat çevremdeki çoğu kişi inşaat mühendisliğini okuma diyor, düşüncelerinizi bekliyorum.

Çevreye aldanıp okuyacaksan şimdiden geçmiş olsun. Eğer çevren varsa kesinlikle okunur.

Eğer şanslı değilseniz muhtemelen şantiye-toz toprak ile çok haşır neşir olursunuz fakat iyi bir üniversite bitirir ve güzel bir yerde çalışırsanız parasıda tatmin eder. Biraz sizin ne beklediğinize bağlı. Şahsen ben o şantiye ortamına 5dk dayanamam. Önerim çok iyi bir üniversite olursa gitmeniz.

İnşaat mühendisliği trde işletme ile beraber en çok mezun veren bölüm 2021 tuik verilerine göre. Çevren bu yönde ise kesinlikle oku derim ilgin de varsa, benim çevremdeki istisnasız herkes ya inşaatçı ya müteahhit ya hafriyatçı vs olduğundan ben de o bölümü istiyodum sonra tutturamadım hayat başka ilerledi ama olsun 😂 bana çok kişi onu okuma yeğenim iş yok orda diyordu da zırva. İnsanın en temel üç ihtiyacından birisi barınma , ayrıca her yerde inşaat işi biter trde bitmez.

İnşaat mühendisliği TR'de işletme ile beraber en çok mezun veren bölüm 2021 TÜİK verilerine göre. Çevren bu yönde ise kesinlikle oku derim ilgin de varsa, benim çevremdeki istisnasız herkes ya inşaatçı ya müteahhit ya hafriyatçı vs olduğundan ben de o bölümü istiyordum sonra tutturamadım hayat başka ilerledi ama olsun 😂 bana çok kişi onu okuma yeğenim iş yok orada diyordu da zırva. İnsanın en temel üç ihtiyacından birisi barınma, ayrıca her yerde inşaat işi biter TR'de bitmez.

Kesinlikle haklısın hocam.

Gazi üniversite teknoloji fakültesi inşaat mühendisliği nasıldır acaba uygulamalı olduğu için kaliteli bir eğitimi olduğunu düşnüyorum ama bilgim az yardımcı olur musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı