İnsanlar beni dikkate almıyor ve önemsemiyor

Herkes hak ettiği kadar saygı görür.
Bu sözünle ne kadar saygı hak ettiğini kanıtladın.
15.

Fikriniz için teşekkür ederim.

Benimde tam olarak sorunlarım bunlar fakat düzelmiyor. Her seferimde aynı hatayı yapıyorum

Benimde tam olarak sorunlarım bunlar fakat düzelmiyor. Her seferimde aynı hatayı yapıyorum

O kadar haklısınız ki......

Ne yazık ki haksızsınız çünkü bu her zaman geçerli olamayabiliyor

Çok haklısınız dediğinizi yapmayı deneyeceğim desteğiniz için çok teşekkürler.
Heykel gibi durmak yerine, insanlara karakterin nasılsa öyle davran. Özenti olmadığını, kendi karakterin olduğunu göster.

Yüz mimiklerinizi kullanmadan, ilk gördüğünüz kişiyle onun o an yaptığı eylem/iş hakkında konuşmayı deneyebilirsin. Bu insanların hoşuna gider. Biraz süre sonra kendisiyle ilgilendiğini hissedip sana soru sorar. Ciddiye alındın bile. Bu arada kimse seni vurmayacak. En fazla bu gün anormal davranıyor bu derler. Deneyin hocam.

Ek olarak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim tavdiyeniz için. Kusura bakmayın uzun zamandır bakamadım

Daha yaşın küçük. Kişiliğin yeni oturuyor. Kendini yet yetiştir. O yaşta kendini çok kötü hissetme. Daha 14 yaşındasın ye, iç, gez. Tüm konuda ki öneriler çok hoş olmuş. Deri bir ceket alabilirsin kışa doğru. Sihirli bi deri ceket bir anda tüm algıyı değiştiriyor.
:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Daha yaşın küçük. Kişiliğin yeni oturuyor. Kendini yet yetiştir. O yaşta kendini çok kötü hissetme. Daha 14 yaşındasın ye, iç, gez. Tüm konuda ki öneriler çok hoş olmuş. Deri bir ceket alabilirsin kışa doğru. Sihirli bi deri ceket bir anda tüm algıyı değiştiriyor.
:)

Desteğiniz için çok teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı