İnsanlar elindekilerinin kıymetini bilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ülkede savunma sanayi konusunda neredeyse hiçbir şey yokken 20 yıl içerisinde birçok ülkeye ihracat yapan bir ülke olduk. Başka konularda mı olamayacağız? Ülkemizin topraklarında neredeyse her şey yetişiyor, doğru politikalar izlense kimseye bağımlı değiliz. Tüm ülkeler boğazlardan geçmek için bize muhtaç durumda.

Şu an zenginlik içerisinde yaşayan bir Almanya'dan daha fazla potansiyelimiz var, emin olabilirsin. Genç nüfus var, insanlar bir şeyler yapmak istiyor, her şey yetişiyor. 10 seneye ilk 5 ekonomiye bile gireriz. Sen de başka parti iktidarı görmeden "hepsi mal ve mülk peşinde" diyerek önyargılı olursan zaten başka partileri hiç göremeyiz. Bir şans ver bakalım, yapmazlarsa hep birlikte göndeririz CHP'yi de.
 
Siyasi amaç güderek açılmış bir konu. Arkadaşımız bize kısaca çıkar telefonu göster demeye çalışıyor. Bu videoyu ben de izledim ve dedim ki umarım sonumuz böyle olmaz. Ama olacak. Bu arkadaş gibi insanlar olduğu sürece olacak.

Hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum hepsinden nefret ediyorum ama sizin tarafınız çok belli hemen saldırıya geçtiğinize göre.
 
Dayı 20 yıldır aynı partiye oy veriyorsun başka parti gördün mü ki? Nereden biliyorsun? Görmedin ki meclise bile girememiş 60'dan fazla parti olduğunu da bilmiyorsun. 5 tane parti ismi ezberleyip ampul yeğenim ampul diye geziyorsun.
 
Sen kahin misin dememek elde değil. Ülkemizdeki en büyük sorun da bu hemen ötekileştirip sen şucusun bucusun şunu destekliyorsun bunu neden kınamadın gibi triplere giriyoruz. Ya arkadaş vicdani bir şey demiş olamaz mı?

Olamaz. Var mı aklına takılan başka bir soru?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı