İnsanlar neden böyle?

Geçenlerde oturduğum sitede 3 çocuk (8-10 ) bankta arkadaşlarımla otururken yanımıza bisikletlerle gelip küfür etti. Çocukluğuna verdik ama bu ne biçim çocukluk? Ailesi bunlara hiç terbiye vermemiş. Ben 16'yım 10 yaşımda tanımadığım birinin yanına bile yaklaşmazdım. İnsanların sadece çocuk yapmak için çocuk yaptığı bu dönemde bu çocukların ailesinden bir şey beklememek lazım. Kısacası bu gidişle hiçbir yere gidemeyeceğiz tam tersi gerilemeye devam edeceğiz.

Çocuk istismarlarının arttığı bu dönemde annesinin verdiği tepkiyi normal buluyorum. Yani düşün, tanımadığın biri çocuğuna yaklaşıp sevmek istiyor. Ne kadar masum olsanız da annesi bunu bilemediği için şüphe duymuş olabilir.
Kapı açma olayını ise bilmiyorum, hiç denk gelmedim.

Devlet büyüklerinin artık bu tarz olaylara ve fakirliğe bir şeyler yapmasını bekliyorum.
442.jpg

Beklerseniz böyle bir duruma düşebilirsiniz.

Hocam bazı insanlar hoş bakmayabilir. İzin alırsanız bir sorun olacağını sanmam çoğu bir şey demez o durumda, fakat pandemi ortamı var. Bu durumda çok normal bir şey. Bazı insanlar sormadan direkt elliyor. Ben olsam bende rahatsız olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı