İnsanlar neden hile açar?

  • Konuyu başlatan tkg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 3B
Oyun firması yüzünden, anti cheat sistemine para yatırıp buglardan sonra en çok üzerinde durması gerekirken, don,gömlek gibi skinlere yatırım yapıp milleti sövüşleme peşinde oldukları için. Bir oyunun temizliğine güven kaybedilince ister istemez sizde kirli giysilerinizi giyersiniz. Çünkü o yolda yürürken sürekli üzerinizi kirleteceğinizi bilirsiniz. :)
 
Bence insanlar sadece kötü oynadıkları için hile açmaz. Mesela insanlarla dalga geçmek için de hile açarlar. Ya da donanım yetersizliklerinden dolayı diğer oyuncularla arasındaki farkı hile ile kapatmaya çalışabilirler. Ama yine de hilenin savunulacak hiçbir tarafı yok. Başkalarının oyun zevkini bitiriyorsun.
 
Validelerinin yasak ilişkilerinden dolayı doğdukları için hile açarlar. Bu konuda kesinlikle çok sinirliyim. Özellikle rekabet olan oyunlarda hile açanlar insanların emeklerini hiçe sayıyorlar. Söylenecek çok şey var ama en kibar şekilde anlattım. Anladınız siz.
 
Rekabetçi oyunda asla açmam. Offline oyunlarda uğraşmaktan bıktığım için. Kendi kendimize takıldığımız ama internet gerektiren oyunlarda ise AC yoksa açarım. Mesela Serious Sam oynuyorum, arkama spawnlanıp bağırır bağırmaz patlayan kamikazelerden bıktığım için açıyorum.
 
Tek kişilik oyunlarda hile açmak sıkıntı değil, ara ara ben de kullanıyorum. Ama iş rekabetçi oyunlara gelince hile yapmak için hiçbir bahane yok! Adamlar sadece başkalarının oyununu zehir ediyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı