İnsanlar neden korsan kullanıyor?

Oynadığım oyunların bazıları artık satılmıyor, GOG'de bile yok. Örneğin Empire Earth, Battle for the Middle Earth serisi.

BMW araba alamıyorum fakat alamadığım için gidip çalmıyorum da.

Crack çalmak değil kopyalamaktır arada çok fark var çalarsan sen kar edersin karşısı zarar eder ama cracklersen kar edersin karşısı zarar etmez yani BMW'yi 3D yazıcıdan çoğaltmak gibi olur çalmak gibi olmaz.

En çok da bu hoşuma gidiyor para verenlerin vermeyenleri kıskanması. İsteyen istediği şekilde ya para verir ya da bedava indirme yolları varken para vermez. Adam akıllı korsan indirirken de bütün reklamlara basarsanız bu sizin sorununuz kullanmadanda virüs var demeyin. Belli sağlam siteler var...

Çok iyi boş yapmışsın. internete yazman tek gereken skidrowCoDex

Diğer ülkeleri bilemem ama TR'de bir insan mutlaka ama mutlaka korsan ile oyun oynama başlamıştır. Ben son 2 yıldır korsan oynamayı bırakan biriyim. TR'de korsan oynamanın en büyük etkeni cahiliye ve ülkenin ekonomik durumu bence. Şuan canım COD MW oynamak istiyor, ama oynayamıyorum. Neden ? Çünkü oyun 300 TL. Adam bu fiyatı görüyor ben bu parayı veremem diyor korsana dalıyor. Tabi gidip bir oyuna 60 TL vermeyen aptallar da var onlar ayrı bir seviye. Ülkenin ekonomik olarak düzelene kadar korsan oynama alışkanlığı azalmayacak buna eminim.

Korsanı bilgisayara virüs bulaştırdığı için reddetmiyoruz, kul hakkı olduğu için reddediyoruz. Kimse kendini kandırmasın, herkes zamanında korsan oynadı. Hiç olmadı CS 1.6'da mı oynamadınız? Zamanında sağlam sitelerden indirmeyi bilenler güvenli bir şekilde oynuyorlarken bu işi bilmeyenler virüsle uğraşıp duruyorlardı. Korsan açıkçası insan emeğini çalmaktır.

Torrent kullanarak indirdiğim korsan oyunların hiçbirinden virüs bulaştırmadım. Adam oyunu korsan indiriyor oynuyor, pişmanlık duymuyor. Bilmiyor ki kullandığı Windows bile legal değil XD

Eğer o kadar o şirketin parasını takıyorsan,benim durumum yok o oyunun parasını bana ver o zaman yapmayalım emek hırsızlığı,parası olmayan adam tatile vs zaten çıkamaz, bir zahmet oyun oynayabilsin.
Hayır korsana laf edenlerin bilgisayarında eminim ki winrar korsandır.

7-9 yaşımdayken tabii oyunları ben değil bir bilgisayarcı yüklüyordu. Ben hiç bilmiyordum. Sonra zaten Steam'dan ya da PS için internetten alışveriş yaptım. Yani genellikle küçükken yaparsın. Ama şimdi bir tane bile yok korsan oyun.

Korsana laf edenlerin mi? Korsan düpedüz emek hırsızlığı ve siz bunu savunuyorsunuz öyle mi? Gerçekten çok acayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…