Yorum yapmak yasak mı bu benim düşüncem saygılı olup üslubunuzu bozmayın.
Peki.
Yorum yapmak yasak mı bu benim düşüncem saygılı olup üslubunuzu bozmayın.
Sanki her şey çocuklukta başladı gibi hatırlar mısınız? CS 1.6 zamanları hani şu çok dolan oyun onlarca arkadaş edindiğimiz ve çoğu arkadaşlarımızın sessizce gidişi gibi tek bu FPS oyunlarını demiyorum neredeyse bütün çocukluk oyunlarımız güzel günlerdi tabii eski tadı vermiyor. Şimdiki insanlar küstahca arkadan konuşur insanları birbirine düşürür velet kitle tamam bizde velettik ama aile terbiyesi almıştık artık ha bire aynı karakter de olan kişileri görmekten bıktım o kadar annemin ders çalış deyip bir bahane uydurmaktan değil. Birkaç arkadaşla konuşuyorum sanki benimle konuşması hızla bitsin de oyuna dönsün tabii bizde ne bekliyorsak...
Yazıyı düzenleyip tekrar yazsan olur mu? Cümleler çok karışık, bir şey anlamadım.
Sizi bilmem ama insanlar beni hiçbir zaman sarmadı ki sonradan sıksın.
Öğretmenlerin yalandan gösterdiği güler yüz, ama derse 10sn geç kalsan bağırmalar çağırmalar.
Arkadaşlarının sırf öğretmen zoruyla dostluk kurması.
Kuzenlerimin beni tanımadıkları için beni anne baba zoruyla aralarına almaları.
Akrabaların sırf yaşadıklarım yüzünden acımayla karışık yalancı iyi davranışları.
Bunların hiçbiri beni hiçbir zaman sarmadı ki sıkılayım.
Bunlardan keyif alabilen varsa bilemem.
Arkadaşım dediğinde o kadar haklısın ki yalnızlığa alıştım ve bunu sevmeye başladım inan çok hoşuma gidiyor umarım ban yemem.Sanki her şey çocuklukta başladı gibi hatırlar mısınız? CS 1.6 zamanları hani şu çok dolan oyun onlarca arkadaş edindiğimiz ve çoğu arkadaşlarımızın sessizce gidişi gibi tek bu FPS oyunlarını demiyorum neredeyse bütün çocukluk oyunlarımız güzel günlerdi tabii eski tadı vermiyor. Şimdiki insanlar küstahca arkadan konuşur insanları birbirine düşürür velet kitle tamam bizde velettik ama aile terbiyesi almıştık artık ha bire aynı karekter de olan kişileri görmekten bıktım o kadar annemin ders çalış deyip bir bahane uydurmaktan değil. Birkaç arkadaşla konuşuyorum sanki benimle konuşması hızla bitsin de oyuna dönsün tabii bizde ne bekliyorsak...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.