İnsanlar sıkmadı mı?

Sanki her şey çocuklukta başladı gibi hatırlar mısınız? CS 1.6 zamanları hani şu çok dolan oyun onlarca arkadaş edindiğimiz ve çoğu arkadaşlarımızın sessizce gidişi gibi tek bu FPS oyunlarını demiyorum neredeyse bütün çocukluk oyunlarımız güzel günlerdi tabii eski tadı vermiyor. Şimdiki insanlar küstahca arkadan konuşur insanları birbirine düşürür velet kitle tamam bizde velettik ama aile terbiyesi almıştık artık ha bire aynı karakter de olan kişileri görmekten bıktım o kadar annemin ders çalış deyip bir bahane uydurmaktan değil. Birkaç arkadaşla konuşuyorum sanki benimle konuşması hızla bitsin de oyuna dönsün tabii bizde ne bekliyorsak...

Sizi bilmem ama insanlar beni hiçbir zaman sarmadı ki sonradan sıksın.

Öğretmenlerin yalandan gösterdiği güler yüz, ama derse 10sn geç kalsan bağırmalar çağırmalar.

Arkadaşlarının sırf öğretmen zoruyla dostluk kurması.

Kuzenlerimin beni tanımadıkları için beni anne baba zoruyla aralarına almaları.

Akrabaların sırf yaşadıklarım yüzünden acımayla karışık yalancı iyi davranışları.

Bunların hiçbiri beni hiçbir zaman sarmadı ki sıkılayım.
Bunlardan keyif alabilen varsa bilemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İnsanlığın özeti. Sözleri anlayana şarkı gerçek hayat gibi geliyor çünkü öyle.

Sizi bilmem ama insanlar beni hiçbir zaman sarmadı ki sonradan sıksın.

Öğretmenlerin yalandan gösterdiği güler yüz, ama derse 10sn geç kalsan bağırmalar çağırmalar.

Arkadaşlarının sırf öğretmen zoruyla dostluk kurması.

Kuzenlerimin beni tanımadıkları için beni anne baba zoruyla aralarına almaları.

Akrabaların sırf yaşadıklarım yüzünden acımayla karışık yalancı iyi davranışları.

Bunların hiçbiri beni hiçbir zaman sarmadı ki sıkılayım.
Bunlardan keyif alabilen varsa bilemem.

Bilmiyorum belki bizde hata var neden bunun gibi insanlara yüz veriyoruz arkadan konuşmaları içinmi daha çok insanlar sıkmadı kendin nefret ettirdiler okul hayatımda hep anlayışlı hocalarla karşılaştım diyemem.

Sırf başarılı olmamı istemiyen onlarca insan vardı birkaç hocamda dahil.
( Bu arada moderatör arkadaşa teşekkür ederim başlığı düzeltmiş. )

Dünya ve insanlar kısa bir süre içinde değişmedi hocam. Sadece siz büyüyorsunuz. Büyüdükçe işin aslının farkına varıyorsunuz. Emin olun bundan 10-20 yıl sonra da aynı şeyleri bu zamanlar için söyleyeceksiniz. Ne güzel zamanlardı ne güzel günlerdi diye. Bence.

Sanki her şey çocuklukta başladı gibi hatırlar mısınız? CS 1.6 zamanları hani şu çok dolan oyun onlarca arkadaş edindiğimiz ve çoğu arkadaşlarımızın sessizce gidişi gibi tek bu FPS oyunlarını demiyorum neredeyse bütün çocukluk oyunlarımız güzel günlerdi tabii eski tadı vermiyor. Şimdiki insanlar küstahca arkadan konuşur insanları birbirine düşürür velet kitle tamam bizde velettik ama aile terbiyesi almıştık artık ha bire aynı karekter de olan kişileri görmekten bıktım o kadar annemin ders çalış deyip bir bahane uydurmaktan değil. Birkaç arkadaşla konuşuyorum sanki benimle konuşması hızla bitsin de oyuna dönsün tabii bizde ne bekliyorsak...
Arkadaşım dediğinde o kadar haklısın ki yalnızlığa alıştım ve bunu sevmeye başladım inan çok hoşuma gidiyor umarım ban yemem.

O. ne gelir hayır tut a* a* ikiye a*.

Değişen bir şey yok. Yaş ilerledikçe dünyayı algılama şeklimiz değişiyor. Tek bir fark var, iletişim çok kolaylaştı. Eskiden kendi etrafımız ve internet kafe çevresinde 10-15 kişi ile ancak iletişim kurabiliyorduk şimdi aynı anda farklı ülkelerden insanlar ile iletişim kurulabiliyor. O sebeple artık insanlar daha kolay harcanabiliyor. Ayrıca merak kalmadı. Google amcaya sorsan her şeyin cevabı var. Instagram'a girsen herkesin ne yaptığını görebiliyorsun. Böyle durumlarda insanların merak duygusu azalıyor. Normal yani her şey. Dramatik bir durum yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı