İnsanlar yakışıklı olduğumu söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@AnotherJourney fiziksel özellikler daha önemli gibi bence ama ten renginden çok.
Boy-kilo mu fiziksel özellikten kastınız hocam? Bence düşünce yapısı daha önemli. Düşünce yapısı yüzde 60-70 görünüş ise 30-40 diye düşünüyorum.

Bütün vaktimi senin gibi forumda harcamıyorum ben.

Anca boş boş konuş.
Forum boş değil. Öyle olsa buraya gelmezdiniz. Burda hergün yüzlerce insanın derdini çözüyoruz.

@AnotherJourney fiziksel özellikler daha önemli gibi bence ama ten renginden çok.
Hocam zaten öyle mesela kaşları benim için çok önemli saçıda, burnu büyük olmamalı, kirpikleri belli olmalı, ve kesinlikle kılı ve tüyü olmamalı, bunlar olunca zaten kız her türlü güzel olmuş olur , bu arada bu yani tam olarak istediklerim kesin olarak böyle bişey çıkmaz zaten karşımıza sevince olduğu gibi severiz 😁

Boy-kilo mu fiziksel özellikten kastınız hocam? Bence düşünce yapısı daha önemli. Düşünce yapısı yüzde 60-70 görünüş ise 30-40 diye düşünüyorum.

Bence en mantıklısı yüzde 50-50

Forum boş değil. Öyle olsa buraya gelmezdiniz. Burda hergün yüzlerce insanın derdini çözüyoruz.
Foruma boş demedim. Bütün vaktimi forumda harcamıyorum dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı