Emin misin sana bir öneri verdiyse yapman zorunlu.
Önerilerini yaptım asosyal olmuştum ve dışarıya çıkmıyordum şimdi ise çıkıyorum.
Emin misin sana bir öneri verdiyse yapman zorunlu.
Bol bol arkadaş edin. Tabii ki herkes ile olma bazı kişiler görünüşlerinden belli oluyorlar.Önerilerini yaptım asosyal olmuştum ve dışarıya çıkmıyordum şimdi ise çıkıyorum.
Bol bol arkadaş edin. Tabii ki herkes ile olma bazı kişiler görünüşlerinden belli oluyorlar.
O zaman seni istemiyorlar demektir. Onları mutlu edecek şeyler yap.Hocam arkadaş edindiklerim şu an benimle görüşmüyorlar bile.
Eve kapanık bir insansan yavaş yavaş bunun üstesinden gelmeye çalış. Evden mi çıkamıyorsun? Anlarım. Yavaş yavaş bu durumun üstesinden gelebilirsin, sana inanıyorum. Sürekli odanda isen, bu sefer salona git. Değişikliğe uğra.
Arkadaşlarınla ortak ilgi alanların ve anıların olmazsa bir ilerleme kaydedemezsin. İçine kapanık olma hayata karış.Hocam arkadaş edindiklerim şu an benimle görüşmüyorlar bile.
Arkadaşlarınla ortak ilgi alanların ve anıların olmazsa bir ilerleme kaydedemezsin. İçine kapanık olma hayata karış.
Evden çıkıyorum bu sabah azar yedim bir kadın yüzünden sebepsiz yere.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.