İnsanları Ateizm ve Deizime İten Sebepler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini kandırıyorsun işte açıkça. Gerçekler can acıtır. Maalesef boşu boşuna geldik boşu başına gideceğiz (Büyük ihtimal.).

E bu dille yollayınca ne olmuş? Bugün anlamak için okumana engel mi? İncil'in dili de Arapça. Hristiyanlar genellikle İngilizce konuşuyor. İngilizce mi yollasaydı diyor şimdi onlar?
Ya cidden İncil'den mi örnek veriyorsun şimdi sen? Hani İncil değiştirilmişti? İncil'de hata olması normal değil mi?

Alayı orta doğudan çıktı işte. Güdülecek koyunun çok fazla olduğu yerden.

E bu dille yollayınca ne olmuş? Bugün anlamak için okumana engel mi? İncil'in dili de Arapça. Hristiyanlar genellikle İngilizce konuşuyor. İngilizce mi yollasaydı diyor şimdi onlar?
Onlar böyle demiyor diye bu dinin var olduğuna kanıt mı oluyor? Onlarda da bizde düşünen gibilerin olmadığını nerden biliyosun? Gerçekten dediğin gibi biraz mantık.

Ben Tesla diyorum dediğin iddaalari da ilk kez duydum. Baktim öyle söylentiler var. Kim demişse muazzam bir söz.

Ya cidden İncil'den mi örnek veriyorsun şimdi sen? Hani İncil değiştirilmişti? İncil'de hata olması normal değil mi?
Alakasız sorular sorma. Ben İncil'in değiştirilip değiştirilmediğine dair bir şey mi söyledim? Ve evet, İncil değiştirildiği için bir sonraki hak din gelmiştir. İslam inancına göre de böyledir.

Neyse arkadaşlar Haydan geldik huya gideceğiz.. eninde sonunda öleceğiz. Bu dünyada bizim gibi düşünen milyonlarca insan milyonlarca düşünce.
Malum şahısın dikkatine: İslam bir Arap kültürüdür, din değil. Evrensel filan da değildir.
Not: anlayamayacak biliyorum.
Hocam siz Kur'anı arap kültürü diye biliyorsanız Kur'an ı hiç anlayamamışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…