Yani dünyada yaptığımız herşey boş yani. Yapılan kötülük yapılan iyilik verdiğin sadakalar, sana yapılan bütün kötülükler dünya böyle geldik böyle gitmek? Herşey bu kadar kolay değil. Bu dünyaya istemeden geldik ve istemeden de gideceğiz önemli olan hayatının birçoğunu hiç bişey uğruna mı feda etmek istersin yoksa bir amaç için mi? İşte bu yüzden bir dine inanmak önemlidir
E bu dille yollayınca ne olmuş? Bugün anlamak için okumana engel mi? İncil'in dili de Arapça. Hristiyanlar genellikle İngilizce konuşuyor. İngilizce mi yollasaydı diyor şimdi onlar?
E bu dille yollayınca ne olmuş? Bugün anlamak için okumana engel mi? İncil'in dili de Arapça. Hristiyanlar genellikle İngilizce konuşuyor. İngilizce mi yollasaydı diyor şimdi onlar?
Onlar böyle demiyor diye bu dinin var olduğuna kanıt mı oluyor? Onlarda da bizde düşünen gibilerin olmadığını nerden biliyosun? Gerçekten dediğin gibi biraz mantık.
Dediğinize saygı duyuyorum. Yalnız bir sorum olacak. Tesla'nın o sözünü ben daha önce bir yerde görmüştüm ve araştırdığımda o sözün Tesla'nın olduğuna dair bir kanıt bulunmadığı yazmakta. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Saygılar.
Alakasız sorular sorma. Ben İncil'in değiştirilip değiştirilmediğine dair bir şey mi söyledim? Ve evet, İncil değiştirildiği için bir sonraki hak din gelmiştir. İslam inancına göre de böyledir.
Yani dünyada yaptığımız herşey boş yani. Yapılan kötülük yapılan iyilik verdiğin sadakalar, sana yapılan bütün kötülükler dünya böyle geldik böyle gitmek? Herşey bu kadar kolay değil. Bu dünyaya istemeden geldik ve istemeden de gideceğiz önemli olan hayatının birçoğunu hiç bişey uğruna mı feda etmek istersin yoksa bir amaç için mi? İşte bu yüzden bir dine inanmak önemlidir