İnsanları Ateizm ve Deizime İten Sebepler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alakasız sorular sorma. Ben İncil'in değiştirilip değiştirilmediğine dair bir şey mi söyledim? Ve evet, İncil değiştirildiği için bir sonraki hak din gelmiştir. İslam inancına göre de böyledir.
Alakasız soru sormuyorum, incil dedin incille ilgili soru sordum. Bu arada incil değiştirildiyse incil ne alaka demiştim. Asıl sen alakasız bir şey demiş oldun. Her neyse sizin tartışmanıza doyum olmaz. Bugün ki son mesajım olsun bu da. Zaten yarına büyük ihtimal konu kilitlenir.

Ateizm ve Deizm aslında sorduğun sorulara cevap alamayan kişilerin yönelimleridir. Yani birer din falan değildir. Sadece görüştür bence. Bazı insanlar komple reddeder, bazıları da sadece peygamber ve kutsal kitap olgusunu reddeder. Bu kadar bunun ayrımı. Yani kişisel görüşlerle şekillenir.

Sen neyin peşindesin Allah aşkına?
Ben söyleyeyim. 20 mesajlı, üye olalı 1 ay olmamış. Eğlenmeye gelmiş ama çok yanlış gelmiş. Onun kategorisi farklı yerler biraz daha.

İnsanlara ve fikirlerine saygı duymayı bilmeyen bir insan, ne kadar bilgili olursa olsun sadece kendi egosunu tatmin eder. Ben de egonuzu tatmin edin diyorum.

Kendini hak din göstermesi evrensel olduğu manasina gelmez. Yahudilik ve Hristiyanlikta kendini hak din görür. Dünya üzerindeki farkli inançlari benimseyen her topluluk kendi dinini doğru olduğuna inanir.
Anlamıyorsun herhalde. Hristiyan biri Hristiyanlığa inanır çünkü onu hak din görür. Aynı şey Yahudilik ve Müslümanlık'ta da aynı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı