Irkını belirlenemez, dinini ve dilini de kısmen belirleyebilir, ve bunları seçer, elde etmez, aynı şekilde iyi insan olmayı da seçer. İyi birisi olması kişiyi üstün hapmaz. Bu bir başarı değil.
Belirttiğim gibi iyi birisi olmak seçenektir, tercihtir, başarı değildir, sadece kendini buna adapte etmek için çok ufak bir çaba sarf etmen gerekir. Ben insanları seçimlerine göre değil de başarılarına göre sınıflandırmayı mantıklı buluyorum, tam tersini mantıklı bulan kişiler ile mantığımız aynı şekilde işlemiyor olsa gerek.Yani? Sen ne demek istiyorsun tam söyle bana ki ona göre tartışalım.
Boş bir bakış açısı sizin ki. Niye gece gece konuyla alakasız böyle anlamsız bir şey yazdın.Daha da geniş bakalım, canlı canlıdır dersek insan ve tanrı aynı seviyeye gelmiş oluyor, daha da geniş bakarsak, varoluş varoluştur dersek bir atom ile tanrı aynı seviyeye gelmiş oluyor.
Senin görüşünün neden mantıksız olduğunu anlattım.Boş bir bakış açısı sizin ki. Niye gece gece konuyla alakasız böyle anlamsız bir şey yazdın.
Ve canım sıkılmıştıSenin görüşünün neden mantıksız olduğunu anlattım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.