İnsanları sıkıyormuşum gibi hissediyorum

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Biri benimle konuştuğunda çoğunlukla sıkılıyorum ve sussunlar diye bekliyorum resmen. Onlara da hak veriyorum gündemle ilgili falan oluyor ama bildiğim için sıkılıyorum.
Sırf bu yüzden ben de başkalarıyla konuşamıyorum. Sanki konuşsam onları da sıkacakmışım gibi düşünüyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı? Nasıl çözerim?
Erkekleri bir şekilde maç falan halletmeye çalışıyorum ama özellikle kadınlarda ne hakkında konuşacağımı bile bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri benimle konuştuğunda çoğunlukla sıkılıyorum ve sussunlar diye bekliyorum resmen. Onlara da hak veriyorum gündemle ilgili falan oluyor ama bildiğim için sıkılıyorum.
Sırf bu yüzden ben de başkalarıyla konuşamıyorum. Sanki konuşsam onları da sıkacakmışım gibi düşünüyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı? Nasıl çözerim?
Erkekleri bir şekilde maç falan halletmeye çalışıyorum ama özellikle kadınlarda ne hakkında konuşacağımı bile bilmiyorum.
Kadınlar sanılanın aksine tek makyaj vesaire konuşmaz. Ben oyun, müzik, gündem, kitap vesaire konuşurum genelde. Sizin problemininiz cinsiyet ile alakalı değil. Kafa dengi erkek/kız arkadaş bulamıyorsunuz. Sizin de ilginizi çeken sohbeti devam ettirme arzusu uyandıran insanlar ile konuşunca sıkılmaz/sıkmazsınız. Sıkıcı değilsiniz sadece çevreniz ile kafa yapanız %100 uyuşmuyor.

Kadınlar sanılanın aksine tek makyaj vesaire konuşmaz. Ben oyun, müzik, gündem, kitap vesaire konuşurum genelde. Sizin problemininiz cinsiyet ile alakalı değil. Kafa dengi erkek/kız arkadaş bulamıyorsunuz. Sizin de ilginizi çeken sohbeti devam ettirme arzusu uyandıran insanlar ile konuşunca sıkılmaz/sıkmazsınız. sıkıcı değilsiniz sadece çevreniz ile kafa yapanız %100 uyuşmuyor.

Hocam çok doğrusunuz ama işte siz doğrusunuz. Okulumda Karma oldu ve arkadaş ediniyordum. Arkamdaki kızla arkadaş olmak istedim tipim değilsin falan deyip kriterlerini saydı. Anlamadım ki hocam insanlar niye böyle.

Arkadaşın senin bildiğin bir konu da konuşuyor ve sıkılıyor isen bayağı kaba ve medeniyetsizce "yahu onu boş ver bak sana ne anlatacağım" diye konuyu değiştirebilirsin.

Böyle düşünürsen iyice içine kapanırsın, en sonunda kimseyle konuşamaz hale gelirsin.
Şu an durumum böyle benim, sınıfımda tek bir kelam edebildiğim kimse yok maalesef.

Hocam çok doğrusunuz ama işte siz doğrusunuz. Okulumda Karma oldu ve arkadaş ediniyordum. Arkamdaki kızla arkadaş olmak istedim tipim değilsin falan deyip kriterlerini saydı. Anlamadım ki hocam insanlar niye böyle.
Hocam dış görünüşe/paraya göre kişi seçen birisiyse zaten sizden uzak durması daha iyi olur. (Hem türkçe rap dinleyen adama nasıl yanlışssın der :). )

Hocam dış görünüşe/paraya göre kişi seçen birisiyse zaten sizden uzak durması daha iyi olur. (hem Türkçe rap dinleyen adama nasıl yanlışssın der :). )

Hocam tüm sınıf kızdan nefret etmeye başladı zaten yavaş yavaş benden uzak Allah'a yakın. (Sagopa Kajmer efendimdir Türkçe rapin hastasıyımdır)

Hocam tüm sınıf kızdan nefret etmeye başladı zaten yavaş yavaş benden uzak Allah'a yakın. (Sagopa Kajmer efendimdir Türkçe rapin hastasıyımdır)

Hocam, sınıfımdaki kızlar çok itici. Ben de uzaklaşıyorum onlardan, eğer sizin sınıfta böyle ise uzak olsun daha iyi. ( Sago dinlemem fazla ama oldschool severim. Ben de Hidra hastasıyım. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam belirli bir kaç kelimeyle karşınızdaki kişinin size ve başka insanlara karşı tavrını ve düşüncelerini biraz olsun çözebilirsiniz. Dinleme taraftarı olun. Kendinizden ya da başkasından bahsetmeyin. O yöneltmediği sürece özel hayatından ya da mahrem soruları karşınızdakine yöneltmeyin. Dinleyin dinlemek her zaman iyidir. Ha bu arada dinlemek demişken. Bunu da dinleyin. Saygılar :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kadınlar sanılanın aksine tek makyaj vesaire konuşmaz. Ben oyun, müzik, gündem, kitap vesaire konuşurum genelde. Sizin problemininiz cinsiyet ile alakalı değil. Kafa dengi erkek/kız arkadaş bulamıyorsunuz. Sizin de ilginizi çeken sohbeti devam ettirme arzusu uyandıran insanlar ile konuşunca sıkılmaz/sıkmazsınız. Sıkıcı değilsiniz sadece çevreniz ile kafa yapanız %100 uyuşmuyor.
Aslında pek öyle değil. Kafa dengi arkadaşlarım var ama sorun da o işte. Onlar bana çok uyduğu için başkalarıyla tanışma becerimi kaybettim resmen :D
Birileriyle konuşacak hiçbir şey bulamıyorum. Gidip durduk yere merhaba falan demek de ne biliyim biraz saçma geliyor. Bu sebepten kimseyle tanışamaz oldum. Sadece ben değil. 5-6 kişilik arkadaş grubumuz var. hepimizin tanıdığı kişileri toplasan 10 etmez.

Hocam belirli bir kaç kelimeyle karşınızdaki kişinin size ve başka insanlara karşı tavrını ve düşüncelerini biraz olsun çözebilirsiniz. Dinleme taraftarı olun. Kendinizden ya da başkasından bahsetmeyin. O yöneltmediği sürece özel hayatından ya da mahrem soruları karşınızdakine yöneltmeyin. Dinleyin dinlemek her zaman iyidir. Ha bu arada dinlemek demişken. Bunu da dinleyin. Saygılar :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben konuşmayı seven biri değilim zaten. Karşıdakiyle sohbet etmek istersem sabaha kadar dinleyebilirim. Sorun o noktaya gelmekte :D
Konuşmayı başlatma sıkıntısı var bende. Mesela günaydın diyorum sabah birine. Sonra geçip gidiyorum. Biraz birileriyle tanışıyım sınıftan diyorum bir şekilde olmuyor. Zaten herkes birbiriyle tanışmış toplu halde duruyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı