Gülüp kapattığım konuna aşağıda ki şekil de beni etiketleyip yazdığın cümle tüm karakterini açıklıyor.
Neyse gülmek seni bu kadar rahatsız edip tahrik ediyorsa, güldüğüm için çok özür dilerim kardeşim.
Konuşacak en son insansın abilerime karşı saygılı ol.
İnsan başka bir insanı yargılamadan önce kendi karanlık yüzüne bakmalı. Şuan burada herkes akıllı bir tek sen değilsin. Ayrıca benim bildiğim koyunlar tahrik oluyordu şimdi normal insanlar mı tahrik oluyordu? Yürü işine.Gülüp kapattığım konuna aşağıda ki şekil de beni etiketleyip yazdığın cümle tüm karakterini açıklıyor.
Neyse gülmek seni bu kadar rahatsız edip tahrik ediyorsa, güldüğüm için çok özür dilerim kardeşim.
Ödevlerini eksiksiz yapıyorum. Senin gibi Suriyelilerle kafede nargile içmiyorum abisi.Tamam abicim, sen önce git ödevlerini yap ama olur mu?
Karakterimi aynen kışkırtıcı olan emojine yapmış olduğum açıklama belirliyor bunu bile akıl edemeyecek kadar IQ seviyen düşük olduğunu düşünüyorum. Gülmek sorun değil gülünecek bir konu veya bir espri de yok dikkat edersen. Tamamen kışkırtıcı yönde yapmışsın bunu insanlar da linçlemiş zaten seni kendini cidden halen rezil etmeye devam edecek misinyerinde olsam çoktan susardım o yaşa kadar hiçbir şey öğrenememişsin sen rezil etme kendini sen terk edildin sanırım ne bu
![]()
Dikkat et aslan parçası dik kafalı olduğun için seni rezil ederler amanSeni ve senin gibileri kışkırtmak gülmek kadar kolaysa çok dayanıksız bir iraden var acıdım şimdi bak sana, " lütfen sus konuşursan kendini rezil edersin " aynen çok fena rezil oluyorum diyeceğim de, insanların benim hakkım da ne düşündükleri zerre umurumda değil sen bunu kavrayamamışsın işte![]()
hacı bırak uğraşma böyle insanlar sabit fikirli olurlar bozma kafanı.Karakterimi aynen kışkırtıcı olan emojine yapmış olduğum açıklama belirliyor bunu bile akıl edemeyecek kadar IQ seviyen düşük olduğunu düşünüyorum. Gülmek sorun değil gülünecek bir konu veya bir espri de yok dikkat edersen. Tamamen kışkırtıcı yönde yapmışsın bunu insanlar da linçlemiş zaten seni kendini cidden halen rezil etmeye devam edecek misinyerinde olsam çoktan susardım o yaşa kadar hiçbir şey öğrenememişsin sen rezil etme kendini sen terk edildin sanırım ne bu
![]()
Sabit fikirsizlik* hocam.hacı bırak uğraşma böyle insanlar sabit fikirli olurlar bozma kafanı.
Dikkat et aslan parçası dik kafalı olduğun için seni rezil ederler aman
Konu dışına çıktuysam özür dilerim.
Eyvallah kardeşim ne demek şımartma bizi hareketlerine dikkat et burası ahkam kesme yeri değilİşte ülkenin geleceği gençler bunlar klavyeden racon kesip vatan kurtarırlar, gurur duyuyorum sizinle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.