İnsanların Donanım Bilgisizliğinden Utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TTKaçu

Hectopat
Daha fazla  
Milletimden utanıyorum. Bu nedir yahu? Google Amcaya soramadın mı? Bit daha iyiymiş. Bazı örnekler:
  • Steam'de "The Culling" adlı oyunun incelemelerine bakarken.

''Bu sistemle düşük ayarlarda sadece 'Texture Quality" dediğimiz yani oyun içerisindeki kaplamaları High yapıyorum, gerisi düşük ayarlarda kalıyor. 35-40 FPS alıyorum, önemli olan ekran kartı biti 128 veya 256 bit ise korkmadan alın.''

• CS:GO topluluk sunucundayken:
- CS:GO çok kasıyor. Ekran kartı alacağım. 500 TL param var, ne alayım?
+ Kardeş bende 784 bit ekran kartı var, hiç kasmıyor sen de al.

Ne yapsak da çaresi yok gibi bu işin. Aslında birine "Thug Life" yaptığım video var ama atmak istemedim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Milletimden utanıyorum. Bu nedir yahu? Google Amcaya soramadın mı? Bit daha iyiymiş. Bazı örnekler:
  • Steam'de "The Culling" adlı oyunun incelemelerine bakarken.

''Bu sistemle düşük ayarlarda sadece 'Texture Quality" dediğimiz yani oyun içerisindeki kaplamaları High yapıyorum, gerisi düşük ayarlarda kalıyor. 35-40 FPS alıyorum, önemli olan ekran kartı biti 128 veya 256 bit ise korkmadan alın.''

• CS:GO topluluk sunucundayken:
- CS:GO çok kasıyor. Ekran kartı alacağım. 500 TL param var, ne alayım?
+ Kardeş bende 784 bit ekran kartı var, hiç kasmıyor sen de al.

Ne yapsak da çaresi yok gibi bu işin. Aslında birine "Thug Life" yaptığım video var ama atmak istemedim. :)
784 bit olamaz 768 olur.

Ölüyorum. Tepki yağıyor :(
Hepiniz haklısınız ama ne diyeyim?
@temel52 dediğim şeyde zaten bilgisizliğinden 784 bit demesi.
@Bir Köpeğin Hikayesi bunu diyen neden 27-28 yaşlarında peki?
@er36po ben google yapıp araştırın derken forumların araştırılmasını kastetmiştim. Sen ne anladın ki abi :confused:

Ölüyorum. Tepki yağıyor :(
Hepiniz haklısınız ama ne diyeyim?
@temel52 dediğim şeyde zaten bilgisizliğinden 784 bit demesi.
@Bir Köpeğin Hikayesi bunu diyen neden 27-28 yaşlarında peki?
@er36po ben google yapıp araştırın derken forumların araştırılmasını kastetmiştim. Sen ne anladın ki abi :confused:

Yaşın önemi yok önemli olan beyin yaşı. Benim dedem veya babam veya abi'm bilmiyor bir şey diyecek misin sen şimdi babama dedeme veya abi'me bir şey diyecek misin?

Hemen kızmayın :D Ben sadece tepkine tepki göstermeye çalıştım :)
Haklı mıyım diye soracak olursan, evet, haklısınız.
Fakat şu da bir gerçek ki; hepimizin mutlaka eksik tarafları vardır... Hoşgörü şart (y)
Hoş, ben de bazen olumlu-olumsuz sinirleniyorum ya neyse :D (İnsan olmak, ne gariptir bea...)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı