İnsanların hevesini kırmak için spoiler veren insan

Mehmet Yay

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
1.696
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
Liberty City
RDR2 Türkçe yama konusunu takip ederken bir video önüme çıktı. Yorumlara bakmak için aşağı indiğimde en üstte bir kişi şöyle bir şey yazmıştı "Elinize sağlık demek ki olmaz diye bir şey yokmuş. Makine çeviri falan falan hiç olmamasından iyidir ayrıca aynı anda hem İngilizce alt yazı hem Türkçe olması yabancı dili geliştirmek için de yardımcı olacaktır ben hikayeyi anlamak ve görevleri yapabilmek için translate açıp çevirmekten 40 kelime katmışımdır hazneme. Bu şekilde olunca yorulmadan aynı faydayı sağlayacaktır."

Sonra ona gelen cevaplarda ne yazdıklarına bakmak için tıkladığımda biri durup dururken oyunda olacakları söylemiş. Bir insan neden böyle bir şey yapar. Uzun uzun da yazmamış 1 cümlede yazdığı için farkedene kadar hepsini okudum. Bir insan neden böyle bir şey yapar? Şu anda morallerim bozuldu. Kulaklığı takmadığım için videoyu bile dinlemedim ama çeviri ile ilgili ne olduğunu merak eden varsa belki bir şey öğrenir video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aylardır driver güncelleri ve yamayı bekliyorum ama oyun kırıldıktan sonra bazıları bilinçli bazıları bilinçsiz bir sürü spoiler yedim. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıradan bir insanın sadece youtubeden yazacağı bir yazıyla bana yapabileceği en kötü şey bu galiba 20 dakikadır daha kötüsünü bulamadım. Arkadaşlar bunu yapmayı düşünen varsa lütfen yapmasın hiç hoş bir durum değil.
 
Aynısını bana da yaptı, zaten dediği spoileri biliyordum ama nasıl olduğunu bilmiyordum.
Allah belasını verir umarım. Dün baya hem sövüp hem beddua etmiştim :D
 

Geri
Yukarı