Baran murat
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Neden her yerde nefret var? En başında Türkiye'de. Kadın erkek nefreti var genel olarak erkekler kadınlara, kadınlar erkeklere sallıyor. Kadına şiddet haberleri oluyor mesela onun dışında bu konuyu açmam için sebep olan konu HDP binasına saldırı olmuş fakat güvenlik görevlisi öldürülmüş insanların %90'da iyi olmuş veya nefret söyleminde bulunmuş. Anlamıyorum yani hangi partili olursan ol AKP'de olsan sonuçta bir can gidiyor, nasıl iyi olsun deniyor? Anlamıyorum. Ben HDP'li değilim fakat birinin öldüğünü duyunca tek ben üzüldüm sanırım ve onun dışında baktığıma göre seçimlerde %15 oy alıyormuş sanırım. Azımsanacak bir sayı değil. Demek istediğim toplumun içinde zaten ayrım olur fakat çok fazla ayrım var. İşte cinsiyet ayrımı, sonra zaten Türkiye'nin sorunu siyaset ayrımı. Sonra daha çok şey var zaten toplum olması gerekenden fazla bölük. ence Ben bir insanla konuşurken gidip de hangi partili olduğunu veya bunun gibi sorular sormuyorum. İyi bir insansa iyi bir insan, benim için kalanı umurumda değil. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Dip not: Tekrar söylüyorum ben burada herhangi bir şeyi desteklemiyorum sadece olan nefreti söylüyorum.
Dip not: Tekrar söylüyorum ben burada herhangi bir şeyi desteklemiyorum sadece olan nefreti söylüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: