İnsanların T.C.sini nasıl buluyorlar?

EymNn

Centipat
Daha fazla  
Mesela depremle dalga geçen bir çocuğun kimliğini falan bulmuşlardı ama ben onun gerçekten o kişi olduğuna inanmıyorum. Nasıl buluyorlar anonim bir kişinin bilgilerini?

Mesela depremle dalga geçen bir çocuğun kimliğini falan bulmuşlardı ama ben onun gerçekten o kişi olduğuna inanmıyorum. Nasıl buluyorlar anonim bir kişinin bilgilerini?

İsmini ve yaşadığın yeri bilmeleri yetiyor. Mernis data adlı uygulamayı kullanıyorlar. Bu uygulamayı kullanmak yasak diye biliyorum kanunen.

O bilgiler doğru. Bunun hakkında bir Makalem var:

Dediğinde haklısın bilgiler onun değil zaten toplumumuz birazcık geri kafalı olduğu için her şeye inanıyor :D nasıl buluyorlar derseniz ad soyad şehir varsa her şey kolay devletimiz güvenlik konusunda kötü olduğu için sistemlerine virüs atıp admin Pass ile giriyorlar verileri çekiyorlar bu yani.

Mernis'in kaynak kodlarıyla oynayarak. Panel manel.

Artık bir önemi kalmadı tehdit etmekten başka bir şey yapamazlar korkmayın sunlardan.

Mernis bilgileri ile şu an bile çoğu Dark adı altında olan sitelerden 2015MERNisOyKullanan datalarını bulabilirsiniz çok basit oy kullanan yetkili yetkisiz herkes var. En yetkililer bile :D

Dediğinde haklısın bilgiler onun değil zaten toplumumuz birazcık geri kafalı olduğu için her şeye inanıyor :D nasıl buluyorlar derseniz ad soyad şehir varsa her şey kolay devletimiz güvenlik konusunda kötü olduğu için sistemlerine virüs atıp admin Pass ile giriyorlar verileri çekiyorlar bu yani.
Bilgiler onun, teyitlenmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı