İnsanların T.C.sini nasıl buluyorlar?

Dostum asıl sana hadi be. Adamın herşeyi orada kayıtlı ve çıkıyor. Senin dediğin her şey doğru ama bilmediğin 1 ton şey var ben de o sunucularda bulundum bu phiec denen şahsın papara loglarında kimliğini tutarken bile fotoğrafı var. Adamın başına da gelmeyen kalmadı tabi adam kalıbına sokabilirsen orası ayrı mevzu ama bak ben sana şunu diyeyim, bir sürü davası var ve geleceği sönmüş. Zaten kendileri bilerek verdiler bilgileri ve şu algıda takılı kalmışsın "benim bilgilerim piyasada bu işi yapamam". Adamlar zaten biliyor neyin ne olduğunu ve bu işleri yaparken senden benden fazla düşünüyolar. Artı olarak zaten mükemmel devletimiz sağolsun adamlara hiç birşey yapmıyor merak etme. Davalar açılıyor savcılar salıp geçiyor ya da para cezası. Aldığın tek ceza siciline işliyor ve gelecekte işe giremiyorsun tarzı şeyler.

Eğer isim soyisim veya numara verdiğin bir site varsa bile açığı bulunduğu zaman sızdırılır bilgilerin zaten. Korkulacak birşey yok hepsi kolpa bunların.

Evet çerezleri kabul edince bile yüzlerce siteye gidiyor bilgilerin hatta bunlar Google'a satılıp karşina ona göre reklam çıkması sağlanıyor. Bizim bilgilerimizle senelerdir ticaret dönuyor kimse farkında değil.

Dostum asıl sana hadi be. Adamın her şeyi orada kayıtlı ve çıkıyor. Senin dediğin her şey doğru ama bilmediğin 1 ton şey var ben de o sunucularda bulundum bu phiec denen şahsın Papara loglarında kimliğini tutarken bile fotoğrafı var. Adamın başına da gelmeyen kalmadı tabii adam kalıbına sokabilirsen orası ayrı mevzu ama bak ben sana şunu diyeyim, bir sürü davası var ve geleceği sönmüş. Zaten kendileri bilerek verdiler bilgileri ve şu algıda takılı kalmışsın "benim bilgilerim piyasada bu işi yapamam". Adamlar zaten biliyor neyin ne olduğunu ve bu işleri yaparken senden benden fazla düşünüyolar. Artı olarak zaten mükemmel devletimiz sağ olsun adamlara hiçbir şey yapmıyor merak etme. Davalar açılıyor savcılar salıp geçiyor ya da para cezası. Aldığın tek ceza siciline işliyor ve gelecekte işe giremiyorsun tarzı şeyler.

Dostum vallaha 3 yıldır bu ortamlardayım benim de bilgilerim yayıldı bende birçok şey yaşadım bu yıl bıraktım dediklerinin bazılarında haklısın bazısında değilsin evet devlet bir şey yapmıyor yapması gereken olay bu kadar büyümüşken teyitli bilgilerle evlerine eş zamanlı operasyon yapılıp göz altına alınması bunlar haklı olduğun konular bana göre haksız olduğun konular şunlar.

Benim bilgilerim piyasada bu işi yapamam". Adamlar zaten biliyor neyin ne olduğunu ve bu işleri yaparken senden benden fazla düşünüyolar.

Bir şey düşündükleri yok aslında sadece piyasayı takip ediyorlar insanlar neye yoğunlaşmış ve bunlarla alay ederek tanınıyorlar şimdi 2. olan benim bilgilerim piyasada bu işi yapamam yapamazsin demiyorum fakat yaptırmazlar anladın mı o kadar ünlü şikayetçi oldu sence bu adam bu kadar kısa sürede bunları yapabilir mi yani devlet evet yapmıyor bir şey ama o kadar küçümseme devleti onu geçtim hayatında hiçbir şey olmasa bile düşünsene yani bilmiyorum aileyi geçtim akrabaların içinden geçer şahsen hayırdır la bizi arıyolar gece gündüz falan falan sonra bu bilgiler çıktıkdan sonra yakınları mahalledekiler sence rahat bırakır mı bu çocuğu ya da arkadaşları yani belki bende yanlış düşünüyor olabilirim ama ben bunları düşündüm böyle olduğunuda eminim diyebilirim.

Dostum vallaha 3 yıldır bu ortamlardayım benim de bilgilerim yayıldı bende birçok şey yaşadım bu yıl bıraktım dediklerinin bazılarında haklısın bazısında değilsin evet devlet bir şey yapmıyor yapması gereken olay bu kadar büyümüşken teyitli bilgilerle evlerine eş zamanlı operasyon yapılıp göz altına alınması bunlar haklı olduğun konular bana göre haksız olduğun konular şunlar.

Bir şey düşündükleri yok aslında sadece piyasayı takip ediyorlar insanlar neye yoğunlaşmış ve bunlarla alay ederek tanınıyorlar şimdi 2. olan benim bilgilerim piyasada bu işi yapamam yapamazsin demiyorum fakat yaptırmazlar anladın mı o kadar ünlü şikayetçi oldu sence bu adam bu kadar kısa sürede bunları yapabilir mi yani devlet evet yapmıyor bir şey ama o kadar küçümseme devleti onu geçtim hayatında hiçbir şey olmasa bile düşünsene yani bilmiyorum aileyi geçtim akrabaların içinden geçer şahsen hayırdır la bizi arıyolar gece gündüz falan falan sonra bu bilgiler çıktıkdan sonra yakınları mahalledekiler sence rahat bırakır mı bu çocuğu ya da arkadaşları yani belki bende yanlış düşünüyor olabilirim ama ben bunları düşündüm böyle olduğunuda eminim diyebilirim.
Hocam size ben de hak veriyorum oraya yazmadınız demek ki bildiklerinizi şimdiden kusura bakmayın. Ben neden böyle düşünüyorum çünkü devletimiz sağolsun sanaldakileri bu dönem ciddiye almaya başladı, yani bir sürü kara para aklama döndü arkada neler neler var sende biliyorsundur ben mart 2020'de girdim bu tarz sunculara keşke girmeseymişim hayatım bitti gibi.

Hocam size ben de hak veriyorum oraya yazmadınız demek ki bildiklerinizi şimdiden kusura bakmayın. Ben neden böyle düşünüyorum çünkü devletimiz sağ olsun sanaldakileri bu dönem ciddiye almaya başladı, yani bir sürü kara para aklama döndü arkada neler neler var sende biliyorsundur ben mart 2020'de girdim bu tarz sunculara keşke girmeseymişim hayatım bitti gibi.

Sorun değil hocam ben çok girmek istemiyorum forumda böyle şeylere forumu kirletmeye gerek yok 2 mizde mantıklı düşündüğünü düşünüyorum ama arkada bir şey döndüğüne eminim sorunu çözdüysek iyi :D

Keşke girmeseymişim hayatım bitti gibi.

Benim de aynı 1 yıl boyunca eve gelen çelenkin polisin yemeğin hatti hesabı yok aranıp rahatsız edilmeyi saymıyorum bile :D

Sorun değil hocam ben çok girmek istemiyorum forumda böyle şeylere forumu kirletmeye gerek yok 2 mizde mantıklı düşündüğünü düşünüyorum ama arkada bir şey döndüğüne eminim sorunu çözdüysek iyi :D

Benim de aynı 1 yıl boyunca eve gelen çelenkin polisin yemeğin hatti hesabı yok aranıp rahatsız edilmeyi saymıyorum bile :D
Vallahi aynı durumları yaşamışız hocam ya. Forumu kirletmeye gerek yok ama bu ibneler bilgisiz insanları tehdit edip sürekli istediklerini elde ediyolar ve aşırı sinirim bozuluyor.

Vallahi aynı durumları yaşamışız hocam ya. Forumu kirletmeye gerek yok ama bu ibneler bilgisiz insanları tehdit edip sürekli istediklerini elde ediyorlar ve aşırı sinirim bozuluyor.

Eh yapacak bir şey yok ergenlikte olacak böyle hatalar asıl olan bunları düzeltmek çok şükür düzelttim insanlar içinde yapacak bir şey yok kaşınıyorlar desem yeridir yani sanalda niye birine güvenip adını onu geçtim soyadını onu geçtim yaşını onu da geçtim evinin adresini söylersin :D

Eh yapacak bir şey yok ergenlikte olacak böyle hatalar asıl olan bunları düzeltmek çok şükür düzelttim insanlar içinde yapacak bir şey yok kaşınıyorlar desem yeridir yani sanalda niye birine güvenip adını onu geçtim soyadını onu geçtim yaşını onu da geçtim evinin adresini söylersin :D
Aslında bunları söylemek insanı sosyalleştiriyor ama bu tarz ucubeler yüzünden insanlar sosyalleşmeyi bırak yanyana gelmek istemiyor. Ben de çok şükür bu işin içerisinden çıktım ve bıraktım gayet gereksiz ve utanç verici olduğunu da belirtmek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı