İnsanlık bir simülasyon mudur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyla tam alakası olmayabilir ama çok farklı bir bakış açısı kazandırabilir 7 dakikalık video. TR altyazısı da var.

Evet simülasyondur. Simülasyon da bir amaca hizmet eder insanlar da aynı şekilde hizmet etmeyen insanlar boş vasıfsız olarak görülür doğarsın büyürsün okula gidersin iyi bir üniversite için köpek gibi çalışırsın özellikle Türkiye'de tam simülasyondayızdır iyi üniversiteye gitmeyen işsiz kalır işsiz kalmasa bile baskılar yüzünden işsiz kalacağını düşünür ve o psikolojiyle işte bulamaz para da. Birileri demiş, sınırları çizmiş, burada yaşayacan demiş. Birileri demiş ki bu maaşı alacaksın demiş, bu okula gidecen demiş, bunlara karşı çıkmayacan demiş. Bunların hepsi, ben söylemeden önce, ben yapmadan önce birileri tarafından söylenmiş. Ben istemedim ki bunların hiçbirisini.

Evet simülasyondur. Simülasyon da bir amaca hizmet eder insanlar da aynı şekilde hizmet etmeyen insanlar boş vasıfsız olarak görülür doğarsın büyürsün okula gidersin iyi bir üniversite için köpek gibi çalışırsın özellikle Türkiye'de tam simülasyondayızdır iyi üniversiteye gitmeyen işsiz kalır işsiz kalmasa bile baskılar yüzünden işsiz kalacağını düşünür ve o psikolojiyle işte bulamaz para da. Birileri demiş, sınırları çizmiş, burada yaşayacan demiş. Birileri demiş ki bu maaşı alacaksın demiş, bu okula gidecen demiş, bunlara karşı çıkmayacan demiş. Bunların hepsi, ben söylemeden önce, ben yapmadan önce birileri tarafından söylenmiş. Ben istemedim ki bunların hiçbirisini.
Hocam dediğiniz şeyler simülasyondan çok şans, otorite ve düzenle alakalı gibi geldi ya da ben bağlantıyı kuramadım.

Arkadaşlar Gta 5 oyunu gibi içinde olan bir insanlar gibi hissediyorum kendimi biz bir oyunun içerisindeyiz ve öldünüz mü geri doğamıyosunuz..

Bakın, bu npc:
a64ef-16290289278694-800.jpg

Bu da gerçek insan:
zero-two-feature.jpg

Şaka maka bu konu neden bu kadar tartışılmaya başladı? Bana saçma geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı