Hayır olmazdı.Aslında peygamberler zamanında yaşasaydık birçok sorunun cevabı olacaktı.
Hocam dediğiniz şeyler simülasyondan çok şans, otorite ve düzenle alakalı gibi geldi ya da ben bağlantıyı kuramadım.Evet simülasyondur. Simülasyon da bir amaca hizmet eder insanlar da aynı şekilde hizmet etmeyen insanlar boş vasıfsız olarak görülür doğarsın büyürsün okula gidersin iyi bir üniversite için köpek gibi çalışırsın özellikle Türkiye'de tam simülasyondayızdır iyi üniversiteye gitmeyen işsiz kalır işsiz kalmasa bile baskılar yüzünden işsiz kalacağını düşünür ve o psikolojiyle işte bulamaz para da. Birileri demiş, sınırları çizmiş, burada yaşayacan demiş. Birileri demiş ki bu maaşı alacaksın demiş, bu okula gidecen demiş, bunlara karşı çıkmayacan demiş. Bunların hepsi, ben söylemeden önce, ben yapmadan önce birileri tarafından söylenmiş. Ben istemedim ki bunların hiçbirisini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.