İnsanlık bir simülasyon mudur?

Sanmıyorum.Çünkü simülasyon terimi zaten insanlıkla ve teknolojiyle ortaya çıkmış bir terim.İnsan olmasa simülasyon diye bir terim olmazdı.Bu dediğim ''Acaba RDR 2 evreninde mi yaşıyoruz?'' gibi bir şey.Zaten RDR 2'yi insanlar üretti.

Bu sıralar çoğunuz TikTok gibi platformlarda görüyoruz. Yaşanan her şey bir simülasyondan mı ibarettir sizce?

Dünyayı, insanlığı bilmem de Türkiye simülasyon bence.

Bunu atmanızdaki amaç nedir? Kadınlar düşük zekalıdır ve tam olarak Müslüman olamazlar anlamı mı çıkıyor sanıyorsunuz?

Burada kastedilen kadının aylık durumlarında namaz kılmaması, oruç tutmamasıdır. Akıl konusunda da duygusallığının bu zamanlarda artmasıdır.

@Bir Matmazel Sizi etiketlememin nedeni, size karşı bir argüman olarak bunu kullanması.

Profilindeki yazılara bir bakın hocam. Ciddiye alıp cevap vermeniz sizin ayıbınız. Ayrıca gereksiz mesajdan uyarı yemeyin diye söylüyorum konudan sapıyorsunuz. Konu kadın erkek değil istiyorsanız ayrı konu açıp arkadaşı etiketleyin orada uğraşın durun. Bu arada konuyla alakalı fikrimi soracak olursanız bence simülasyon falan değildir. Ama simülasyon denildiği zaman akla sadece bilgisayar içinde bir simülasyon da gelmemeli. Tanrı burayı öylesine bile yaratmış olabilir. Milyon tane opsiyon var.

Simülasyondur ya da değildir demenin dayanağı kişisellikte sıkışıp kalacaksa; enerjinin israfı başta olmak üzere, gereksiz ayrılıklara vesile olmayı da bileylemesi sebebiyle, çok da cevaba dair bir soru değil gibi.

Diyelim ki simülasyon, neye merhem olacak? Felsefe denilen, cevapsızla oyalanmak değil ki.

Yumurta mı tavuktan çıkar? Tavuk mu yumurtadan çıkar? Ben ikisini de yiyebiliyorum ve hangisinin hangisinden çıktığı, çok da mühim değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı