İnsel olabilir miyim?

Ahmet Yel

Picopat
Abilerim kardeşlerim hepinize merhaba aklıma takılan bir konuyu size danışmak istiyorum. 18 yaşında lise öğrencisiyim üniversite sınavına hazırlanıyorum. Bugün sınıfımdaki bir kızın benim hakkımda "Ahmet de tam insele benziyor" dediğini duydum, sonra araştırdım inselin ne olduğunu ve gerçekten de hiçbir kızla romantik anlamda pozitif etkileşimimin olmadığını fark ettim (arkadaş olma konusunda sıkıntım yok), yüzüm iyi sayılır ama boyum kısa 1.70 erkek için kısa bir boy kabul ediyorum.

Sizce ben insel miyim? Daha önce hiç sevgilim olmadı, ben bu insanlar gibi olmak istemiyorum tavsiyeniz var mıdır acaba?

Zaten öyle bir şey demedi kimse.

Sadece boy üzerinden incel değerlendirmesi yaptığın için dolaylı yoldan öyle oluyor.
Birisi insel mi değil mi, bunu değerlendirirken boy faktörüne gelmeden önce kıyaslanması gereken çok şey var. Bunu aşağıdaki mesajımda da belirttim zaten. Senin de dediğin gibi denemeden incel olunmaz. Dolayısıyla daha 18 yaşında birisine "incelsin" demeyip "incel olabilirsin" demek bile onun kafasının karışmasına neden olur. Ve bu yanlış, arkadaşın üniversite sınavı varken "insel miyim" sorusuna kafa yorması mantıklı değil.

Incellerin %99'u sahtekardır. İsteyen üstüne alınsın neredeyse hepsi aşağıdaki fotoğraf gibi bir manzara bekliyor. Bugün bu sahtekarların bir Türkçe forumunu gezdim, bir kadını fotoğrafları üzerinden puanlamaya çalışıyorlardı sergi gibi. Bu tiplerden iflah olmaz sırf dünyaya zararlar. Amerika'da okullara silahlı saldırılar düzenleyen çoğu inselden belli zaten bunların ne olduğu.

Ben demesem bile adam araştırmış zaten ve buna da devam edecekti. Bana akıl vermene gerek yok arkadaşın sınava gireceğini zaten biliyorum. İncel olmaya ki incel demek tam doğru değil Sub/5 olma ihtimalini değerlendirirken en önemlisi dış görünüş ve boydur.

Zaten incelleri destekleyen yok. Ama bu insanlar varlar ve boyun, dış görünüşün önemsiz olduğunu söylemeden önce bu konuda ki bilimsel araştırmalara bakmalısın.

Bilimsel araştırmalara gerek yok, incellerin %99'u yani ağlak olarak kastettiğim tiplere bende bakmam zaten.

Boy konusunda ben çok yorum yapmayı sevmiyorum fakat dış görünüşün önemsiz olduğunu söylemedim. Farkındaysan yarım saattir incellerin %99'u en azından deodorant bile kullanmıyor ve bunun suçlusu onlar diyorum.

İnsel, 21 yaşını geçmiş ve son 6 ayda seks yapmamış demek değil mi? Daha liseye giden çocuk zaten kızlarla konuşma hariç başka bir olay yapamaz. Kendisi kadınlara ulaşabiliyordur ama cinsellik yaşamak istemez vs. Sizin dediğiniz blackpill oluyor gibi, tip yoksa GG veya zengin olacaksın kadını öyle alabilirsin anca diyenler, e hadi zenginsin ama hanımcı bir adamsın, kadın doğasını bilmiyorsun ve karından kazık yiyorsun o zaman ne olacak? İnsel diye bir şey yok. Ayrıca bir erkeğin bir erkeğe böyle insel falan demesi çok komik ve acınası bir durum bu tabiri kadınlar kullanır ve bu tabiri size kim öğretti çok merak ediyorum. Genelleme yapmayacağım kadın-erkek ilişkisi nezdinde 15-20-22-23 yaşındaki çoğu erkek "OĞLAN ÇOCUĞU" gibi. İnsel lafını kullanan erkeğe direkt "oğlan çocuğu" tabirini kullanabilirsiniz. Yine söylüyorum, yakışıklı karizmatık adam 30-35-40-45-50 yaşında da yakışıklı karizmatık vs olur, bilmiyorum 18-19-20 falan çok erken geliyor bana. Gençlerin derdi karı kız mı yani sadece? Kadın erkeğe erkeklikte ne kadar güçlü olduğuna bakar.

Bunun dışında şunu söyleyeceğim:
Medeniyet, cumhuriyeti ve Atatürkü karıştırarak "özgürüz" ayağı cart curt yapıyorlar.

Medeniyet ve cumhuriyet siz rahat yaşayın diye var, cinselliğinizi hedonist bir şekilde yaşayın diye değil. Türk kadını çağdaş şekilde yaşasın diye kuruldu. Her olayı işinize gelince Atatürke bağlamayı ve olayları çarpıtmayı bırakın.

Atatürk demiş ki:
Kadınlarımızın umumî vazifelerde üzerlerine düşen hisselerden başka kendileri için en ehemmiyetli, en hayırlı, en faziletli bir vazifeleri de iyi anne olmaktır.

Türk kadını dünyanın en münevver, en faziletli ve en ağır kadını olmalıdır. Ağır siklette değil; ahlâkta, fazilette ağır, ağırbaşlı bir kadın olmalıdır. Türk kadınının vazifesi, Türk'ü zihniyetiyle, bazusiyle, azmiyle koruma ve müdafaaya gücü yeter nesiller yetiştirmektir.

Haklısınız hocam. Fikrim değişti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…