İnsel, 21 yaşını geçmiş ve son 6 ayda seks yapmamış demek değil mi? Daha liseye giden çocuk zaten kızlarla konuşma hariç başka bir olay yapamaz. Kendisi kadınlara ulaşabiliyordur ama cinsellik yaşamak istemez vs. Sizin dediğiniz blackpill oluyor gibi, tip yoksa GG veya zengin olacaksın kadını öyle alabilirsin anca diyenler, e hadi zenginsin ama hanımcı bir adamsın, kadın doğasını bilmiyorsun ve karından kazık yiyorsun o zaman ne olacak? İnsel diye bir şey yok. Ayrıca bir erkeğin bir erkeğe böyle insel falan demesi çok komik ve acınası bir durum bu tabiri kadınlar kullanır ve bu tabiri size kim öğretti çok merak ediyorum. Genelleme yapmayacağım kadın-erkek ilişkisi nezdinde 15-20-22-23 yaşındaki çoğu erkek "OĞLAN ÇOCUĞU" gibi. İnsel lafını kullanan erkeğe direkt "oğlan çocuğu" tabirini kullanabilirsiniz. Yine söylüyorum, yakışıklı karizmatık adam 30-35-40-45-50 yaşında da yakışıklı karizmatık vs olur, bilmiyorum 18-19-20 falan çok erken geliyor bana. Gençlerin derdi karı kız mı yani sadece? Kadın erkeğe erkeklikte ne kadar güçlü olduğuna bakar.
Bunun dışında şunu söyleyeceğim:
Medeniyet, cumhuriyeti ve Atatürkü karıştırarak "özgürüz" ayağı cart curt yapıyorlar.
Medeniyet ve cumhuriyet siz rahat yaşayın diye var, cinselliğinizi hedonist bir şekilde yaşayın diye değil. Türk kadını çağdaş şekilde yaşasın diye kuruldu. Her olayı işinize gelince Atatürke bağlamayı ve olayları çarpıtmayı bırakın.
Atatürk demiş ki:
Kadınlarımızın umumî vazifelerde üzerlerine düşen hisselerden başka kendileri için en ehemmiyetli, en hayırlı, en faziletli bir vazifeleri de iyi anne olmaktır.
Türk kadını dünyanın en münevver, en faziletli ve en ağır kadını olmalıdır. Ağır siklette değil; ahlâkta, fazilette ağır, ağırbaşlı bir kadın olmalıdır. Türk kadınının vazifesi, Türk'ü zihniyetiyle, bazusiyle, azmiyle koruma ve müdafaaya gücü yeter nesiller yetiştirmektir.