İnsel olabilir miyim?

Ahmet Yel

Picopat
Abilerim kardeşlerim hepinize merhaba aklıma takılan bir konuyu size danışmak istiyorum. 18 yaşında lise öğrencisiyim üniversite sınavına hazırlanıyorum. Bugün sınıfımdaki bir kızın benim hakkımda "Ahmet de tam insele benziyor" dediğini duydum, sonra araştırdım inselin ne olduğunu ve gerçekten de hiçbir kızla romantik anlamda pozitif etkileşimimin olmadığını fark ettim (arkadaş olma konusunda sıkıntım yok), yüzüm iyi sayılır ama boyum kısa 1.70 erkek için kısa bir boy kabul ediyorum.

Sizce ben insel miyim? Daha önce hiç sevgilim olmadı, ben bu insanlar gibi olmak istemiyorum tavsiyeniz var mıdır acaba?

İncel olma ihtimalin yüksek. Çünkü 170 boy çok kısa erkek için günümüzde. Yüzünün iyi olması gerek incel olmaman için çünkü 170 boy kısa. Seninle iletişim kurabileceğim bir yer varsa söyle konuşalım cevaplarım sorularını.

Doktora gitmiştim uzama plaklarım henüz kapanmamış uzama şansım var boyumun uzaması için yapacileceğim bir şey var mı?

Yapabileceğin çok bir şey yok genetik bu çok uzamazsın bu yaştan sonra. İncel olman için kızlarla konuşmayı deneyip hep red yemen gerek.

Doktora gitmiştim uzama plaklarım henüz kapanmamış uzama şansım var boyumun uzaması için yapacileceğim bir şey var mı?

Boy uzatma ameliyatı da var tabii ki fakat çok zahmetli ve aşırı pahalı riskli.

İncellik kızlarla konuşmayı deneyip hep red yiyen kişilere denir. Kafa yapısıyla alakası yok.

Üzgünüm ama bakımsızın teki, soğan gibi kokan, spor yapmayan ve kendini geliştirmeyen, kendine dikkat etmiyorsa ve tarzı yoksa ve diğer inceller gibi tek işin gücü forumlarda kadınlara sallamak olan birisi kafa yapısından dolayı inceldir. Kendi potansiyelinini keşfedememiş adam blackpill forumlarında takılıp hayatını mahvediyor. Nihilizm bataklığına düşüp hiçbir şey çabalamayan, "armut piş ağzıma düş" modunda takılan, günde tek yaptığı bilgisayarda vakit geçirmek olan boş kişiler olanların farkına varmayıp (veya varması halinde ki bu çok daha kötü) evde yatmaya devam etmesi onun kafa yapısından dolayıdır.

"İnsel miyim" diye sorulan başka bir konu daha var ve bence bu konu troll. Çoğu cümle aynı çünkü diğer konudaki arkadaşın yazdıklarıyla okursan fark edersiniz. Oraya da bir şeyler yazdım.

Üzgünüm ama bakımsızın teki, soğan kokan, spor yapmayan ve kendini geliştirmeyen, kendine dikkat etmiyorsa ve tarzı yoksa ve diğer inceller gibi tek işin gücü forumlarda kadınlara sallamak olan birisi kafa yapısından dolayı inceldir. Kendi potansiyelinini keşfedememiş adam blackpill forumlarında takılıp hayatını mahvediyor. Nihilizm bataklığına düşüp hiçbir şey çabalamayan, "armut piş ağzıma düş" modunda takılan, günde tek yaptığı bilgisayarda vakit geçirmek olan boş kişiler olanların farkına varmayıp (veya varması halinde ki bu çok daha kötü) evde yatmaya devam etmesi onun kafa yapısından dolayıdır.

"İnsel miyim" diye sorulan başka bir konu daha var ve bence bu konu troll. Çoğu cümle aynı çünkü diğer konudaki arkadaşın yazdıklarıyla okursan fark edersiniz. Oraya da bir şeyler yazdım.

Zaten deneyip deneyip kendini geliştirip hâla yapamayan red yiyenlere incel denir. Denemeden incel olunmaz haklısın. Fakat genetiği çok kötü olan birisi bunları yapsa bile işi çok zor. 170 ve altında boyu olanların, tipi çok kötü olan kişilerin işi zor bunları yapsa bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı