Insomniac Games'i hackleyen ekip alan yöneticisine 25 dakikada sızdıklarını söyledi

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.910
Makaleler
2
Çözümler
90
Yer
Ankara
Yani anlayacağınız firmalar bir türlü akıllanmayan. Adamlar o kadar kötü bir savunma sistemi kullanıyormuş ki 25 dakikada bir hacker grubu şirketin tüm bilgilerine erişip sızdırabilmiş. Ki bunlar basit sızıntılar değil. Wolverine oyununun oynanabilir demosunun sızmasından(Erken aşamadaki bir sürüm tabii) 2031'de yapmayı planladıkları oyuna kadar her şey sızmıştı. Zaten çalınan dosyanın 2TB olduğu söyleniyor.

Sony çatısı altında çalışan şirketlerin bu akıllanmazlığı nedir anlamıyorum. 2020'de Last of Us Part 1, 2022'de God of War Ragnarok derken şimdi birde Insomniac çıktı.

Kaynak:
 
Kaspersky kullansalar bu olmazdı 👍. Kaspersky, tüm Technopat uzmanlarının ve siber güvenlikçilerin bir numaralı programı. Siz de Kaspersky kullanın ve hackerlara dur deyin.

Tabii canım. Şirketler neden siber güvenlik gibi saçmalıklarla ilgileniyor ki? Bir antivirüs alsalar yeter
 
Kaspersky kullansalar bu olmazdı 👍. Kaspersky, tüm Technopat uzmanlarının ve siber güvenlikçilerin bir numaralı programı. Siz de Kaspersky kullanın ve hackerlara dur deyin.
Yaptığımız araştırmalara göre her 10 Technopat kullanıcısından 11’i Kaspersky’ı öneriyor 😁.
 
Sızıntılar baya büyük bu arada. 25 dakikada sızmış olması üzücü oyunu geç çalışanların bilgileri de var ortada. Hoş değil yani
 
Teknoloji günümüzde o kadar geliştiki artık iyi bir savunma sistemi bile profesyonel bir hacker grubunun önüne geçmeye engel olacağını düşünmüyorum. Tabii bu işlerden anlayan biri değilim ama her ne kadar güçlü bir güvenlik duvarı oluştursan bile illa kırabilirler gibime geliyor. Asıl amaç acemi hacker gruplarının önüne geçmek olmalı bence.
 

Geri
Yukarı