htrfkgking
Centipat
Dell N5010 cihazına kabloyu bağladım, güç tuşuna bastım ama hiçbir ışık yanmadı. İçini açtım baktım hiçbir sıkıntı yok yardım edin lütfen.
Dostum sorunun 3 tane nedeni var. Bunları deneyerek bulman gerek.
- Kısa devre.
- Şarj aletinin bozuk olması.
- RAM'in bozuk olması.
Birazdan Telefona gececegim.Dostum o şarj aletinin aynısına sahip bir arkadaşın ya da tanıdık biri var ise onun şarj aletin alıp dene. Sorunun onda olup olmadığını deneyerek anlaman gerek ya da Volt meter ile denemen gerek.
Kısa devre tahmin edilecek bir şey değil. Volt meter ile kondasdatörlerin ölçümü yapılıyor Volt meter adlı aparat ile tahmin yürüterek çözüm bulamazsın dostum ilk olarak en kolayından başla zor geliyorsa bilgisayarcıya verip belirtmen gerek.
RAM'leri başka sistemde denedin mi? Çalıştığını anlaman için başka sistemde deneyip sorunsuz açıldığını gözlemen lazım. Bu sorun deneme yanılma ile çözülebilir dostum tahmin yürüteceksek bu işin çözümüne ulaşamayız.
Birazdan telefona gececegim.
Sorun yok akşama kadar buradayım. Kolay gelsin. Deneyip sonuçları paylaşın.
1 GB'lık RAM bozuk ama Dell'e taktığım 4 GB RAM Dell'i hala calistirmiyor.
İki slot olması gerek Dell laptopta diğer slota takmayı dener misin bu arada bu işlemleri yaparken batarya ve güç kablosu sistemde takılı olmasın.
Zaten batarya dolmama hatası veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.