Instagram çöktü mü?

dimiboi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, eve geldim ve Instagram hesabıma giriş yapamadım, sürekli "üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu." diye mesaj alıyorum. Bir sürü çözüm videosu izledim, Instagram'a bilgisayardan girdiğimde hiçbir sorun olmaksızın girebiliyorum, ilk girdiğimde bana bir hikayemin öfke ve nefret içerdiği için kaldırıldığı söylendi. Tamam'a bastığımda hesabıma normal olarak erişebiliyorum. Lakin telefondan hiçbir şekilde giriş yapamıyorum, parallel space olsun, iki faktörlü doğrulama olsun her türlü yöntemi denedim. Telefonumu bile sıfırladım, hâlâ düzelmedi. Az önce hesaba giriş yaptığımda telefonuma kod attı, kodu girip girişe bastım lakin yine isteğinizle ilgili bir sorun oluştu dedi. Yardımcı olabilir misiniz?

ne mobilden ne de pcden giremiyorum sizde de öyle mi?

Başlıktada belirttiğim üzere bir anda böyle olmaya başladı daha 5dk önce hiçbir sıkıntı yoktu.Neden bir anda böyle bir durum olduğunu anlamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sorun sadece bende mi bilmiyorum ama Instagram'da mesajlar kısmını açınca uygulama çöküyor sebepsiz yere acaba sorun sizde de var mı?

Daha simdi böyle bir sorunla karisladtim profile filan geçip orada da pano filan diye bir yer geldi Reels'dan filan ne yapmam lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı