Instagram hesabı çalındı

NoSmoKing

Centipat
Katılım
21 Eylül 2022
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sabah girdim ve şifremin değiştiğini söyledi attı hesaptan. Hesaba tekrar girdim şimdi de böyle doğrulama istiyor ama bu numara benim değil. Ne yapacağım? Hesap benim için çok önemli cidden.

resim_2024-03-24_152836616.png
 
Bu aralar çok oluyor. İki faktörlü doğrulama yok muydu? Daha da kötüsü mail adresin bu hesaba bağlıysa onu da çalacaktır. Face varsa onu da x hesabını da. 15 gün önce bende çok çektim ve bu saydığım hesaplarıma saldırı yapıldı. Onlar aldı ben geri aldım. Adamlar hiç yılmadan hesapları geri alıyor. Bende hiç yılmadan geri alıyorum. Face hesabımı dondurdum. Sonra tüm hesaplarımı iki faktörlü doğrulama yapıp sonra da mail adresim dahil şifrelerimi değiştirdim. Bu 15 günde en az 15 kez şifrelerimi değiştirmek zorunda kaldım. Sanırım senin hesabın ikili doğrulama olmadığından çalınmış. Güvenlik kodunu başka türlü yolla seçeneği yok mu? Mail atsınlar ya da yüz taraması falan var. Ben yüz taraması yapmıştım.
 
Destek talebinde bulunun yardım almazsan geçmiş olsun.

Talepte bulundum şu selfie şeyinden yaptım ama cevap verirler mi bilmiyorum yapan kişi hesabı ellememiş bile sadece numarayı değiştirmiş çıkmış kafayı yiyeceğim yok mu numarayı değiştirme yöntemi.

Bu aralar çok oluyor. İki faktörlü doğrulama yok muydu? Daha da kötüsü mail adresin bu hesaba bağlıysa onu da çalacaktır. Face varsa onu da X hesabını da. 15 gün önce bende çok çektim ve bu saydığım hesaplarıma saldırı yapıldı. Onlar aldı ben geri aldım. Adamlar hiç yılmadan hesapları geri alıyor. Bende hiç yılmadan geri alıyorum. Face hesabımı dondurdum. Sonra tüm hesaplarımı iki faktörlü doğrulama yapıp sonra da mail adresim dahil şifrelerimi değiştirdim. Bu 15 günde en az 15 kez şifrelerimi değiştirmek zorunda kaldım. Sanırım senin hesabın ikili doğrulama olmadığından çalınmış. Güvenlik kodunu başka türlü yolla seçeneği yok mu? Mail atsınlar ya da yüz taraması falan var. Ben yüz taraması yapmıştım.

Yoktu iki faktörlü doğrulama. Yuz taraması yaptım hesabı geri alır mıyım?
 
Alırsın. Hesabını alır almaz direk ikili faktör doğrulamasını yap sonra da şifrelerini değiştir. Mail şifreni de.

Ve bu arada sağlam bir virüs taraması da yap.
 
Alırsın. Hesabını alır almaz direk ikili faktör doğrulamasını yap sonra da şifrelerini değiştir. Mail şifreni de.

Ve bu arada sağlam bir virüs taraması da yap.

Bilgisayarda virüs olmadığından eminim ama telefonda nereden tarama yapacağım.

E-posta şifremi değiştim iki faktörlü doğrulamada etkin.
 
Telefona Dr. Web Light indir ve tarat. Eğer bir şey varsa bu uygulama bulur. Çünkü en kapsamlı en uzun taramayı bu uygulama yapıyor.
 
Telefona dr. Web light indir ve tarat. Eğer bir şey varsa bu uygulama bulur. Çünkü en kapsamlı en uzun taramayı bu uygulama yapıyor.

Anladım çok teşekkürler.

Bu arada Instagram destek talebime 3 4 iş gününde bakacağız dedi ama bana o hesap acil lazım tahminen ne zaman bakarlar?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı