Instagram hesabım ve Gmail'im çalındı

pear01

Decapat
Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce e postam çalınmıştı ve çalan kişi Google adsden bir şeyler falan yapmıştı bende e postamı kapattım. Sonra e postanın bağlı olduğu Instagram hesabımın e postasını değiştirmek istedim ama mailim kapalı olduğu için yapamadım. Bugün Instagram'a girdiğimde aşağıda ki uyarıyı aldım ama e postam kapandığı için koduda göremiyorum içinde çok önemli fotoğraf ve yazışmalarım var.
Ekran Görüntüsü (21).png
Ekran Görüntüsü (22).png

Telefonunuz E-Postanıza bağlıysa bir şekilde erişip son etkinliklere bakabilirsiniz.

Hocam bağlıydı ama kapanmasının üstünden 1 aydan fazla geçtiği için hesap direkt silinmiş hiçbir şekilde ulaşamıyorum.

Ama 2 doğrulamalı korumayı önceden yapsaydı zaten çalınmazdı. Arkadaş büyük ihtimalle 2 doğrulamayı açmamış.

Maalesef yapmadım.

Ama 2 doğrulamalı korumayı önceden yapsaydı zaten çalınmazdı. Arkadaş büyük ihtimalle 2 doğrulamayı açmamış.
Haklısınız.
Hocam bağlıydı ama kapanmasının üstünden 1 aydan fazla geçtiği için hesap direkt silinmiş hiçbir şekilde ulaşamıyorum.

Maalesef yapmadım.
E-Postanız silindiyse sorun yok, zaten İnstagram hesabınız tamamen kilitlenmiş. Yeni bir E-Posta ile yeni bir hesap açarsınız, yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun.

Haklısınız.

E-postanız silindiyse sorun yok, zaten Instagram hesabınız tamamen kilitlenmiş. Yeni bir e-posta ile yeni bir hesap açarsınız, yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun.

Hocam içinde çok önemli bilgilerim, fotoğraflarım falan var. Yani o bilgileri kurtaramazsam benim hayatım biter. Abartmıyorum gerçekten çok önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı