Daha fazla
Sabah kalkıp Instagram'a girdiğimde şifre değişmiş deyip hesaptan attı. Hesabımda telefon numaram ve e-posta adresim var. Kurtarmak için denediğimde kod vs. geliyor. SMS, WhatsApp veya e-posta adresi, hepsini denedim. Kod geliyor, yeni şifreyi yazıyorum fakat giriş yaparken şifre yanlış diyor. Şifrenin doğruluğundan yüzde yüz eminim. Bazen ise şifre yanlış demiyor, daha sonra tekrar deneyiniz gibi bir şey diyor. Sabahtan beri kaç kez sıfırlayıp giriş yapmayı denedim. Kurtarma kodu artık bazen gelmiyor. Gelse de yeni şifreyi yazıyorum, devam et tuşuna bastığımda hata veriyor. Hata vermese de e-postaya şifreniz değişti maili gelmiyor. İnternetten baktığımda "daha sonra tekrar deneyiniz." yazısı için başka bir internet üzerinden denenmesi gerektiğini yazmışlar. Denedim fakat olmuyor. VPN ile de denedim. Farklı cihazlar, bilgisayarlar ile denedim. Giriş yapamıyorum. Şifreyi değiştiriyorum. Daha sonra hiç giriş yapmayı denemeden tekrar şifreyi değiştirmeyi deniyorum ve aynı şifreyi yazıyorum. Bu şekilde yapınca "yeni şifreniz mevcut şifreniz ile aynı olamaz." yazıyor. Buraya kadar her şey güzel ama giriş yaparken yine şifre yanlış diyor. Başka ne deneyebilirim ne yapabilirim bilemedim. Sabahtan beri çok fazla kurtarma-giriş yapma denemesi yaptığım için hesap bir süre kilitlenmiş olabilir mi? Çünkü sabah şifreyi değiştirdiğimde maile "şifreniz değişti." diye mail geliyordu. Şimdi o da gelmiyor. support@instagram.com adresine mail atıp durumu belirttim, dönüş yaparlar mı bilmiyorum fakat onu bekliyorum. Selfie ile yüz doğrulaması yaptım ve doğrulandı. Doğrulandığını belirten mailin devamında şifre sıfırlama linki var. Oradan sıfırlayınca da yine aynı şeylerle karşılaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Hesabım aynı şekilde duruyor. Takip veya takipçi, kullanıcı adı, biyografi ve profil fotoğrafı. Hepsi bıraktığım şekilde. Çok karışık şekilde anlatmış olabilirim. Sabahtan beri uğraştığım için kafam karışmış durumda, kusura bakmayınız.
Son düzenleyen: Moderatör: