Instagram hesabına telefondan erişilemiyor

Yarım saattir aynı sorun ben de de var hocam. Şifreyi falan değiştirdim, çalındı sandım ama bir baktım birçok kişi aynı hatayı yaşıyor. Sorun bizden kaynaklı değil. Çözerler mutlaka
 
Hala kod alamıyorum ben, neredeyse 100klık bir sayfa sahibiyim aklım çıktı. Umarım erişebilirim kısa sürede şifre yanlış diyor, şifre yeniletmiyorda çıldırmalık.
 
Ben de aynı şeyi yaşıyorum şu an. Kodu almanız bayağı uzun sürecektir veya hiç gelmeyecektir. Kod göndermeye falan çalışmayın. Eğer şifrenizi hatırlıyorsanız mevcut hesaba giriş yap diyeceksiniz. Sonra hesap değiştir kısmına basın ve hesap adı ve şifrenizi girin. Hesap otomatik açılır. Bu olmazsa (eğer şifrenizi daha önce kaydettiyseniz) mevcut hesaba giriş yap diyeceksiniz. Ona bastığınız zaman zaten bütün hesaplar çıkıyor. Giriş yapmak istediğiniz hesaba tıklayın hesap açılır. Ama benim tavsiyem ilk anlattığım çünkü ikincide zor açılıyor.
 
Telefondan gezerken bir anda çıkış yapıldı dedi, geri girdim ama şifre değiştirme yapamıyorum. Unuttum diyorum mail yollamıyor. Umarım toplu problem meta kaynaklıdır. Hesabım gitti sandım.
 

Geri
Yukarı